Sylvester Stallone și soția lui, Jennifer Flavin
Divertisment

Sylvester Stallone și soția lui, Jennifer Flavin / Profimedia

Sylvester Stallone si Jennifer Flavin, 23 de ani de mariaj. Imaginea publicata de superba lui sotie

Sylvester Stallone si Jennifer Flavin formeaza unul din cele mai stabile cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au intalnit in 1988, au trei fiice impreuna si de curand au sarbatorit 23 de ani de mariaj.

Sly si Jennifer s-au cunoscut in 1988 si au format un cuplu pana in 1994, cand Stallone a avut o aventura cu un alt model american celebru, Janice Dickinson.

In 1995, la scurt timp dupa ce un test ADN a confirmat ca actorul nu era tatal fetitei lui Dickinson, Sly si Jennifer s-au impacat, urmand ca in 1996 sa devina parinti pentru prima data si in 1997 sa se casatoreasca.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Flavin si Stallone au impreuna trei fiice - Scarlet, Sistine si Sophia - care au mostenit calitatile de model ale mamei lor, ba chiar au inceput sa-si faca un nume in industrie.

Sly spune ca dintre toate femeile din viata lui, adevarata sa pereche este Jennifer: "Nu m-am simtit niciodata la fel de bine cum ma simt cu ea."

"Mi-a luat 19 ani sa realizez ca are intotdeauna dreptate", a continuat el, adaugand: "Mi-am dat seama ca femeile au darul de a lua decizii incredibil de inspirate, intelepte si inteligente. Eu am sarit mereu cu capul inainte, dar ea niciodata."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Inainte de relatia cu Jennifer, actorul din "Rambo" si "Rocky" a fost casatorit cu Sasha Czack timp de 11 ani. Au avut impreuna doi fii, pe Sage si Seargeoh. Sage a murit din cauza unei boli de inima in 2012, la 26 de ani.

Dupa despartirea de Sasha, Stallone a fost casatorit cu modelul Brigitte Nielsen, care a jucat cu el in filmele "Rocky". Cei doi au rezistat impreuna doi ani, insa au ramas amici.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?