tania budi
Divertisment

Tania Budi se menține într-o formă fizică excelent la 54 de ani. / Foto: Instagram

Tania Budi pare că a descoperit elixirul tinereții. La 54 de ani face furori pe plajă, îmbrăcată în costum de baie

Dacă obișnuim să ne uităm la divele de peste Ocean pentru a vedea că arată superb și la peste 50 de ani, iată că și pe plaiuri mioritice sunt vedete care concurează cu succes cu fetele care au jumătate din vârsta lor. Una dintre norocoasele cu gene bune este Tania Budi. La 54 de ani, blonda arată la fel de bine ca în tinerețe, iar dovadă stau pozele în care apare ba în salopete mulate, ba în costum de baie, direct pe plajă.

Citește și: Are 53 de ani, a trecut printr-un divorț, dar e într-o formă de invidiat. Ea e bunica curtată de bărbați tineri: ”Mă simt bine!”

Născută la Constanța, Tania iubește litoralul în orice anotimp, dar cum dă căldura, petrece și mai mult timp pe nisip. Aceasta și-a bucurat fanii pe de Instagram cu prima poză în costum de baie de anul acesta. Întinsă pe plajă, într-o ținută din două piese, Tania și-a etalat corpul fără cusur. Secretul ei? Sportul și alimentația sănătoasă. Chiar ea a mărturisit cât de mult de bazează pe mișcare, într-o postare anterioară de pe rețeaua socială. "Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă iarnă", semn că sportul este o constantă în viața ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Are 32 de ani, cinci copii și un corp perfect. Chontel Duncan și-a sculptat trupul în două luni de când a născut gemeni

Întinsă senzual pe nisip, în costumul de baie în alb și negru, Tania i-a cucerit pe admiratori, iar mesajele laudative s-au adunat rapid în dreptul imaginii cu pricina: "Wow, ești foarte frumoasă și sexy"; "Superbe... și corpul, și costumul de baie"; "Frumoasă ca întotdeauna".

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri