Tatăl lui David Beckham s-a căsătorit la 73 de ani
Divertisment

Tatăl lui David Beckham s-a căsătorit la 73 de ani / Profimedia Images

Tatăl lui David Beckham s-a căsătorit. Ea este femeia care l-a convins să o ia de soție la 20 de ani de la divorțul de mama fiului său

Ted, tatăl lui David Beckham, s-a căsătorit cu avocata Hilary Meredith, în cadrul unei ceremonii intime, ce a avut loc în Londra. Cei doi se logodiseră în urmă cu aproape doi ani de zile.

Potrivit presei internaționale, Ted, tatăl lui David Beckham, în vârstă de 73 de ani, s-a căsătorit cu Hilary Meredith în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au luat parte familiile celor doi și câțiva prieteni.

Fotbalistul celebru a fost cavalerul de onoare al tatălui său, iar în imaginile făcute publice, acesta poate fi văzut îmbrăcat la patru ace alături de cuplul fericit. De asemenea, fiica lui Hilary, Charlotte, a fost domnișoară de onoare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Victoria Beckham, criticată de fani după apariția la GMA, pentru că și-ar fi mărit buzele: „Ce s-a întâmplat cu fața ta?”

Ted și Hilary Meredith s-au întâlnit în 2019, când lucrau pentru veteranii din armată la Broughton House Veteran Care Village.În luna marie a anului 2020, cei doi au anunțat că s-au logodit printr-un comunicat de presă: ”În timp ce se întâmplă în lume multe lucruri în momentul de faţă, noi suntem extrem de încântaţi să vă spunem că ne-am logodit. Aveţi cu toţii grijă de voi!”

Citește și: Suma impresionantă pe care o câștigă David Beckham pe zi. Ce surse de venit îi asigură astfel de câștiguri

Logodna lui Ted a venit la 18 ani de la divorţul acestuia de mama lui David, cu care fusese însurat timp de 32 de ani. După ce s-au despărţit părinţii fostului fotbalist, Ted a insinuat că faima incredibilă a fiului lor ar fi cauzat distrugerea căsniciei lui cu Sandra.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri