David Beckham
Divertisment

David Beckham

Suma impresionantă pe care o câștigă David Beckham pe zi. Ce surse de venit îi asigură astfel de câștiguri

Deși și-a încheiat cariera de fotbalist, David Beckham continuă  câștige sume colosale, care îi asigură un stil de viață extravagant. Mai exact, vedeta de origine britanică câștigă 50.000 de lire sterline pe zi, bani obținuți din afacerea sa profitabilă de branding.

Aceasta constă într-o companie numită Seven Global LlP, care conduce dezvoltarea continuă și vânzarea tuturor categoriilor de produse de consum din jurul lui David Beckham. Potrivit the Mirror, numai anul trecut s-au înregistrat vânzări de 17,4 milioane de lire sterline din parfumuri, ceasuri, haine și încălțăminte. Acest venit provenit din vânzarea bunurilor populare, comercializate în multe magazine importante, se ridică la aproximativ 50.000 de lire pe zi.

H&M Expands Relationship With David Beckham To Create A New Wardrobe For Men

Citeşte şi: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Acest fapt nu este de mirare, întrucât David Beckahm este o vedetă internațională, a cărui nume și imagine au fost transformate cu ușurință într-un brand apreciat la nivel mondial. Acesta a apărut de-a lungul timpului în campanii publicitare pentru diferite branduri de lenjerie intimă, parfumuri, incălţăminte, ceasuri, ba chiar și-a creat și propriul parfum.

David Beckham New Face Breitling

Citeşte şi: Jay Hayden, actorul din ”Station 19”, a divorțat de soția lui în secret, după aproape 15 ani de mariaj

Un alt parteneriat important a fost și cel cu un brand de încălțăminte sport, când în 2017 a lansat colecția The x David Beckham Capsule Collection, care a sărbătorit relația de 20 de ani dintre fostul căpitan al Angliei și companie.

David Beckham for adidas Soccer

Etichete: avere , david beckham

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri