Divertisment

Jennifer Aniston

Tatuajul secret al lui Jennifer Aniston. Ce semnificație are modelul ales

Jennifer Aniston a dezvăluit că are un tatuaj secret în timpul unui interviu cu Lisa Kudrow, fosta ei colegă din serialul "Friends".

Fanii vedetelor de la Hollywood adoră să urmărească noile tatuaje ale idolilor lor, dar se pare că toată lumea a ratat momentul în care Jennifer Aniston și-a făcut un tatuaj pe încheietura mâinii.

În timpul unui interviu recent cu Lisa Kudrow, Aniston a arătat că și-a desenat permanent pe piele, de două ori, numărul 11. Acest model ar aduce un omagiu câinelui său, Norman, care a ocupat un loc special în inima actriței.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Surse din anturajul vedetei ar fi dezvăluit pentru revista People că tatuajul a fost făcut în 2008, dar că Jennifer îl ascunde pentru roluri sau când marchează apariții publice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit surselor, Aniston este „foarte spirituală” și consideră că numerele poartă noroc. „Numărul 11 este de asemenea special pentru că marchează atât ziua sa de naștere, cât și a regretatului Norman.”

În 2011, fosta soție a lui Brad Pitt și-a tatuat chiar numele cățelului pe piciorul drept, tot pentru a-i aduce un omagiu. Locul ales este discret și poate fi observat doar când poartă sandale sau pantofi decupați.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri