la cadru teodora iacob
Divertisment

Teodora Iacob, corespondent Digi24: "Televiziunea poate sa schimbe mentalitati si sa ajute societatea"

Teodora Iacob face parte din echipa de jurnalisti Digi24 de doar doi ani, dar pasiunea sa pentru ceea ce face este dovada evolutiei sale profesionale. In prezent este promotorul campaniei "Romania NEbunului simt", care are drept scop sa arate situatii si exemple pentru ca persoanele care vad materialul, atunci cand sunt tentate sa faca un anumit gest, sa se gandeasca de doua ori inainte.

Teodora provine dintr-o familie cu preocupari artistice. Tatal pasionat de lumea actoriei, iar mama, de cea a muzicii. Niciunul dintre aceste domenii nu au reprezentat pentru colega noastra un drum sigur, desi nici acum nu ar renunta la pasiunea sa pentru muzica.

In liceu, a inceput sa urmareasca si mai interesata stirile, iar pe parcurs si-a dat seama ca televiziunea poate sa schimbe mentalitati si sa ajute societatea. De aceea, in clasa a XII-a, a luat decizia ca asta este ceea ce isi doreste sa faca.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Zis si facut. A studiat jurnalismul in cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, din Universitatea din Bucuresti. In anul al treilea a facut practica la Digi24, apoi s-a ocupat de sesiune si licenta. Coincindenta sau nu, in ziua in care a dat licenta a fost sunata de la Digi24 si i s-a propus sa faca parte din echipa de reporteri ai televiziunii.

Ca reporter pe domeniul Social, Teodora a facut o multime de materiale care sustin decizia sa din liceu. Anul acesta, in mai, ea a colaborat cu mai multi colegi pentru materialele din cadrul campaniei realizate cu ocazia venirii Suveranului Pontif Papa Francisc in Romania. Si i-a placut sa se implice in campanii.

Dupa ce a vazut pe internet un video cu cateva persoane care mancau seminte in tren si nu realizau ca facusera un covor de coji pe jos, Teodora s-a gandit sa continue campania "Romania NEbunului simt".

"Ne dorim sa prezentam actiunile acestea pentru ca oamenii sa se gandeasca de doua ori inainte de a face astfel de gesturi si speram ca in final sa nu le mai faca", spune ea. De aceea, Teodora vrea sa arate mai toate zonele importante in care bunul simt lipseste si sa ii sensibilizeze pe telespectatori cu ajutorul imaginilor care vorbesc de la sine.

Cand este libera, colega noastra prefera sa plece din Bucuresti, la munte sau la mare, pentru a se relaxa si incarca cu energie, dar si sa asculte muzica sau sa citeasca.

Viitorul Teodorei este plin de subiecte ofertante, iar cu ajutorul acestor campanii colega noastra a descoperit ca ii place foarte mult sa faca materiale care au impact atat de mare in societate si isi doreste sa mai faca astfel de proiecte speciale, axate pe teme sociale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri