Lisa Marie Presley, fiicele ei și mama sa, Priscilla presley
Divertisment

Lisa Marie Presley, fiicele ei și mama sa, Priscilla / Foto: Profimedia

Testamentul fiicei lui Elvis Presley. După ce a contestat documentul, Priscilla Presley, văduva cântăreţului, a acceptat un compromis

Priscilla Presley, văduva cântăreţului american Elvis Presley, a acceptat un compromis în legătură cu testamentul fiicei lor, Lisa Marie, decedată la jumătatea lunii ianuarie, pe care îl contestase în instanţă deoarece nu a fost inclusă în succesiune, a anunţat marţi avocatul ei, citat de AFP.

Lisa Marie Presley, unica fiică a "regelui muzicii rock-and-roll" şi care a avut la rândul ei o carieră muzicală, a murit pe 12 ianuarie 2023, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani.

În timpul vieţii sale, Lisa Marie a deţinut controlul administrativ asupra "Graceland", celebra reşedinţă pe care tatăl ei o avea în Memphis, Tennessee, unde starul american a fost găsit fără semne vitale în august 1977. "Graceland" a devenit de atunci un loc de pelerinaj pentru fanii artistului.

Lisa Marie și-a şi-a modificat testamentul în 2016 pentru a-şi lăsa averea primei sale fiice, actriţa Riley Keough.

Lisa Marie a numit-o în 2010 pe mama ei, Priscilla, în calitatea de co-administrator al averii sale impresionante, însă şi-a modificat testamentul în 2016 pentru a-şi lăsa averea primei sale fiice, actriţa Riley Keough.

Priscilla Presley a contestat noul testament în ianuarie 2023. Potrivit avocaţilor, ea a descoperit modificările abia după moartea fiicei sale şi avea îndoieli despre autenticitatea semnăturii Lisei Marie.

Marţi, avocatul văduvei, Ronson Shamoun, a anunţat în faţa unui judecător din Los Angeles că părţile au ajuns la un compromis. Niciun detaliu nu a fost însă divulgat despre acest acord.

"Părţile familiale sunt mulţumite"

"Părţile familiale sunt mulţumite", a precizat avocatul în afara tribunalului. Potrivit lui, părţile sunt acum "unite şi entuziasmate în legătură cu viitorul".

Riley Keough este şi ea mulţumită că a pus capăt acestui litigiu, a declarat avocatul ei, Justin Gold.

Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, a divorţat de Elvis Presley în 1973, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani.

"Ţin să precizez că nu a existat niciodată un proces intentat nepoatei mele mult iubite", a declarat văduva starului american într-un comunicat. "Ca familie, suntem bucuroşi că am rezolvat această problemă împreună", a adăugat ea, şi a cerut presei să respecte "viaţa privată a familiei, pentru a ţine doliu după Lisa Marie".

Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, este o actriţă care s-a remarcat în superproducţia "Mad Max: Fury Road" şi, mai recent, în filmul independent "Zola".

Lisa Marie Presley a lăsat în urma ei alte două fiice, gemenele Harper şi Finley, născute pe 7 octombrie 2008. Ea a avut şi un fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, pe 12 iulie 2020.

Citește și:

Pozele care i-au împărțit fanii în două tabere. Martha Stewart, cea mai în vârstă femeie de pe coperta Sports Illustrated Swimsuit

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri