thylane blondeau
Divertisment

Thylane Blondeau s-a transformat într-o tânără frumoasă și de succes. / Foto: Instagram

Thylane Blondeau, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie la plajă. Modelul este în vacanță cu logodnicul ei

Thylane Blondeau, supranumită „cea mai frumoasă fată din lume”, și-a etalat formele atrăgătoare într-un costum de baie minuscul în timp ce se bucura de vacanță alături de logodnicul ei, Benjamin Attal. 

În vârstă de 20 de ani, modelul francez știe să se facă remarcată atunci când se afișează în public. Recent, aceasta a fost surprinsă pe plajă în Miami cu logodnicul ei, la puțin timp după ce a trecut printr-o operație de eliminare a chisturilor ovariene. Silueta ei a arătat incredibil într-un costum de baie nud, format din două piese, ce i-a lăsat abdomenul plat la vedere.

Thylane Blondeau, într-un costum de baie minuscul la plajă/ Profimedia
Thylane Blondeau, într-un costum de baie minuscul la plajă/ Profimedia

În timpul plimbării sale cu Benjamin Attal, Thylane Blondeau și-a acoperit look-ul cu o cămașă albastră lejeră și o pereche de blugi, iar cei doi au părut foarte îndrăgostiți. 

Thylane Blondeau, într-un costum de baie minuscul la plajă/ Profimedia
Thylane Blondeau, într-un costum de baie minuscul la plajă/ Profimedia

Citește și: Cum arată "cea mai frumoasă fată din lume" în pozele de paparazzi. Thylane Blondeau, surprinsă la plajă alături de iubit

Thylane Blondeau și-a început cariera în modeling la doar patru ani, când a defilat pentru designerul francez Jean Paul Gaultier. La zece ani, ea a pozat pentru Vogue Paris, fiind cel mai tânră model care a apărut în publicație purtând haine de adulți și machiaj.

Thylane Blondeau, operată de urgență 

Thylane Blondeau, modelul în vârstă de 20 de ani, care a cunoscut celebritatea la șase ani, când a fost desemnată ”cea mai frumoasă fată din lume”, a făcut public un mesaj pe Instagram, în care a vorbit despre problemele de sănătate. Aceasta a făcut, de asemenea, publice și imagini de pe patul de spital.

În cadrul mesajului postat pe Instagram, franțuzoaica a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unui chist ovarian ”ce i-a explodat în stomac”. Ulterior, necazurile s-au ținut lanț pentru ea, întrucât la trei luni de la operație, ea s-a confruntat cu o dureri cumplite.

Citește și: Thylane Blondeau, cea mai frumoasă fată din lume, a fost operată de urgență:” Chiar și cea mai mică durere poate ascunde o problemă!”

”La început, am pus durerile pe seama operației.”, a scris ea, continuând: ”Am văzut trei ginecologi în acest an, am ajuns în patru centre de radiologie, iar toți specialiștii mi-au spus ”nu vă faceți griji, totul este în capul dumneavoastră.”, a mai spus tânăra.

Cu patru zile în urmă, însă, ea a ajuns din nou la spital, din cauza unor dureri. În urma unei ecografii, însă, medicul a decis să o opereze de urgență.

”Acum mă simt, în sfârșit, mai bine și am realizat cât de nebunesc a fost să mă plâng de dureri. Sunt mai fericită ca niciodată că n-am renunțat. Din experiența asta am învățat că atunci când ai dureri, trebuie să investighezi, să vezi diferiți doctori, până găsești problema. Chiar și cea mai mică durere poate ascunde o problemă importantă.”, a mai scris ea.

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri