Elizabeth Hurley/ Profimedia
Divertisment

Elizabeth Hurley/ Profimedia

Timpul stă în loc pentru ea. Elizabeth Hurley, electrizantă într-o rochie mulată pe corp, cu un decolteu imposibil de ignorat

Elizabeth Hurley, actrița în vârstă de 56 de ani, nu s-a temut niciodată să-și etaleze silueta de invidiat, iar acum aceasta a fost din nou în centrul atenției.

În vârstă de 56 de ani, Elizabeth Hurley a fost prezentă la o petrecere de strângere de fonduri pentru cercetarea cancerului mamar, iar actrița britanică s-a asigurat că toate privirile vor fi pe ea.

Elizabeth Hurley, electrizantă într-o rochie mulată pe corp

Citește și: Elizabeth Hurley, furioasă după ce fiul ei nu a primit sutele de milioane de dolari cuvenite din moștenirea lăsată de tatăl lui

Îmbrăcată într-o rochie roz, mulată pe corp, Elizabeth Hurley a strălucit în creația din paiete, pe care a asortat-o cu o poșetă mică și cu niște sandale cu tocuri înalte. Actrița și-a completat look-ul cu niște bucle perfect definite și cu niște cercei supradimensionați.

Elizabeth Hurley, electrizantă într-o rochie mulată pe corp

Totodată, actrița a respectat dress code-ul impus de organizatori pentru petrecerea desfășurată de la The Glashouse. Totodată, aceasta este ambasadoare a fundației de mulți ani, de când și-a pierdut bunica din cauza acestei boli, în 1992. De asemenea, cea mai bună prietenă a ei a fost diagnosticată în 2018.

Elizabeth Hurley nu este adepta dietelor stricte

Citește și: Elizabeth Hurley, în costum de baie pe bicicletă. Actrița de 56 de ani arată fabulos

Surprinzător, Elizabeth Hurley a dezvăluit pentru Daily Mail că nu are un regim alimentar foarte strict și nici nu face exerciții fizice intense. Îi place să muncească în grădina casei sale și să-și plimbe câinii, bea sucuri acidulate foarte rar, la fel și alcool, și se ține departe de fast-food. Mănâncă cât mai natural și niciodată nu ronțăie între mese. Săbiciunea ei este untul de arahide, pe care recunoaște că-l devorează rapid de fiecare dată când îl are în cămară.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri