Kate Beckinsale, răvășitoare la petrecere organizată după decernarea premiilor Oscar 2022
Divertisment

Kate Beckinsale, răvășitoare la petrecere organizată după decernarea premiilor Oscar 2022 / Profimedia Images

Timpul stă în loc pentru ea. Kate Beckinsale, răvășitoare la petrecerea organizată după decernarea premiilor Oscar

Kate Beckinsale pare să fi descoperit elixirul tinereții. Actrița are 48 de ani, dar se menține într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind cea mai recentă apariție publică a ei.

Kate Beckinsale este recunsocută pentru faptul că face sport constant și este atentă la ceea ce mănâncă, însă eforturile ei susținute sunt vizibile. Deși se apropie cu repeziciune de 50 de ani, actrița se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Citește și: Kate Beckinsale, acuzată de fani că a exagerat cu Photoshop-ul: „La 48 de ani, arăți de 12 ani…cum?”

Prezentă la petrecerea Oscar Vanity Fair, care a avut loc la Wallis Annenberg Center for the Performing Arts din Beverly Hills, actrița a ales să îmbrace un body, peste care a asortat o rochie din voal, super transparentă și pusă în valoare de aplicații strălucitoare. Totodată, actrița și-a subliniat talia minusculă cu o curea subțire, iar părul și l-a prins într-o coadă de cal.

Kate Beckinsale, răvășitoare la petrecere organizată după decernarea premiilor Oscar 2022 (7)

Cerceii lungi, dar și machiajul discret, realizat în culori nude i-au întregit look-ul.

Kate Beckinsale, răvășitoare la petrecere organizată după decernarea premiilor Oscar 2022

Citește și: Kate Beckinsale, răvășitoare într-o rochie mulată, cu un decolteu amețitor. La 47 de ani, actrița continuă să arate ca o puștoaică

Kate Beckinsale a avut 22 de kilograme în plus când a fost însărcinată

Actrița din "Underworld" și "Pearl Harbour" a vorbit în trecut și despre presiunea la care sunt supuse femeile de a slăbi rapid după naștere: "Există o ură obsesivă pentru procesele normale prin care trece corpul omenesc. Sarcina schimbă corpul femeii și e perfect normal să se întâmple asta. Ceea ce nu e normal e să arăți ca și cum n-ai fi avut un copil imediat după ce ai născut. Eu am fost uriașă după ce am avut-o pe Lily – m-am îngrășat vreo 22 de kilograme și greutatea suplimentară nu a dispărut până ce nu am încetat s-o alăptez. Am avut noroc că Marea Britanie nu era atât de plină de paparazzi pe atunci", a spus Kate în urmă cu ceva ani.

Citește și: Kate Beckinsale, neschimbata dupa aproape 20 de ani de cariera. Cum a impresionat la cea mai recenta aparitie

Kate Beckinsale vorbește fluent patru limbi

Interesant este că Beckinsale nu este doar frumoasă, ci și foarte deșteaptă. Nu mulți știu că actrița a studiat trei ani Literatură la Oxford și este fluentă în franceză, germană și rusă, pe lângă engleza nativă. Scrie poeme și povestiri, pentru care a luat premii în diferite competiții din Anglia în adolescență, și are răspuns pentru orice întrebare incomodă pe care i-o adresează jurnaliștii.

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri