beyonce si solange
Divertisment

Beyonce și Solange, în 2014 / Foto: Getty Images

Toată planeta o știe pe Beyonce, dar nu și pe sora ei mai mică. Solange Knowles seamănă mult cu celebra artistă și e foarte talentată

Beyonce este cu siguranță una dintre cele mai cunoscute și mai iubite artiste din lume. Pe toată planeta s-a auzit de ea, însă nu la fel de cunoscută este sora ei mai mică. Solange Knowles are 35 de ani și este foarte talentată, fiind și ea cântăreață, dar și actriță. În plus, iubirea pentru modă și curajul de a aborda ținute atipice au transformat-o într-un fashion icon. 

Solange nu este la fel de cunoscută ca sora ei mai mare, însă pe lângă faptul că-i seamănă tare, are și o voce bună. Aceasta este mama unui băiat de 17 ani și a trecut prin două divorțuri.

Citește și: Cât de mult a crescut fiica lui Beyonce. Rumi îi seamănă foarte mult mamei sale: „Ne place să ne potrivim ținutele”

solange knowles
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Recent, Solange a împărtășit cu admiratorii ei de pe Instagram, în număr de peste 5 milioane, câteva imagini dintr-o vacanță exotică. În costum de baie sau într-un compleu tricotat, aceasta și-a arătat partea senzuală. Nu mai postase nimic pe rețeaua socială de patru luni, așa că pe lângă mesajele laudative pe care le strânge de obicei la fotografii, artista a și fost întrebată de prietenii ei ce a făcut-o să lipsească atât de mult din "peisaj".

Solange Knowles

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Beyonce mamei ei la aniversarea a 67 de ani: ”Ești sursa mea de inspirație!”

Beyonce și Solange au apărut și de câteva ori împreună scenă, ultima dată la Coachella, în 2018. În anul anterior, Solange a câștigat un premiu Grammy, cel pentru cea mai bună interpretare R&B, și tot în 2017 a fost diagnosticată cu o boală autoimună.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images

Etichete: beyonce , solange knowles

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri