tom hanks si rita wilson
Divertisment

Tom Hanks și Rita Wilson sunt căsătoriți din 1988. / Foto: Profimedia

Tom Hanks și soția lui, din nou în Grecia, a doua lor casă. Actorul de 65 de ani a fost relaxarea în persoană

Hollywood-ul s-a mutat în Europa! Multe dintre vedetele de top din Cetatea Filmului au luat cu asalt, vara aceasta, diferite destinații fermecătoare de pe bătrânul continent. Capri, Veneția sau insulele grecești sunt în topul preferatelor. Nici Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, nu au făcut excepție.

Tom Hanks grecia

Aflați la bordul unui avion privat, Tom și Rita, deveniți anul trecut cetățeni greci, au aterizat pe insula Paros. Cei doi au o casă de vacanță în Antiparos, destinația în care se află în prezent și Charlize Theron.

Citește și: Vacanțe Grecia – 2021. Pe ce insule găsești plaje frumoase, dar mai puțin aglomerate

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Îmbrăcați relaxat, actorul și soția lui, de profesie cântăreață și actriță, au părut fericiți să poposească în Grecia, a doua lor casă. Actorul de 65 de ani a purtat sandale, un șort colorat și un tricou polo, la care a asortat șapcă și ochelari de soare, care să-l protejeze de căldură. Nu a renunțat la masca de protecție nici după ce a coborât din avion. Atât el, cât și Rita, în vârstă de 64 de ani, au fost infectați cu coronavirus. Soția starului a îmbrăcat o rochie albă, lejeră, perfectă pentru vremea caniculară, și papuci.

Citește și: Fosta iubită a lui George Clooney, apariție spectaculoasă în Italia. Actrița Elisabetta Canalis arată perfect în costum de baie

Tom Hanks și Rita Wilson au primit cetățenia greacă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 2020, Tom Hanks și Rita Wilson au devenit cetățeni ai Greciei, după ce au primit pașaportul din mâinile premierului țării. Rita, pe numele de la naștere Margarita Ibrahimoff, deși născută în California, are părinți europeni. Mama ei s-a născut în Grecia, iar tatăl ei, bulgar la origine, s-a născut la granița dintre Grecia și Bulgaria, a trăit în Bulgaria până în 1949, când s-a mutat cu toată familia în SUA și și-a schimbat numele de familie în Wilson.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri