Elisabetta Canalis, fosta iubită a lui George Clooney
Divertisment

Elisabetta Canalis, fosta iubită a lui George Clooney / Getty Images

Fosta iubită a lui George Clooney, apariție spectaculoasă în Italia. Actrița Elisabetta Canalis arată perfect în costum de baie

Elisabetta Canalis, fosta iubită a lui George Clooney, a fost în centrul atenției pe o plajă din Sardinia, Italia, acolo unde a ales să se relaxeze alături de familia ei.

Elisabetta, actrița și modelul în vârstă de 42 de ani, a avut o relație cu George Clooney în perioada 2009-2011, iar trei ani mai târziu, ea s-a căsătorit cu Brian Perri, un doctor căruia doi ani mai târziu i-a dăruit o fetiță, care poartă numele Skyler Eva.

De cealaltă parte, George Clooney s-a căsătorit cu Amal în 2014, iar în 2017 au devenit părinții unei perechi de gemeni.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: George Clooney, secretul căsniciei cu Amal Clooney. Cum au depășit problemele de cuplu: ”Au luptat să rămână împreună!”

”Suntem amândoi fericiți, căsătoriți și cred că fiecare dintre noi își dorește tot ce e mai bun pentur celălalt.”, mărturisea Canalis în cadrul unui interviu în care a fost întrebată despre relația cu George Clooney după ce s-au despărțit.

Zilele trecute, ea a fost văzută pe plaja Porto Cervo din Italia, unde a fost în centrul atenției, întrucât a ales să îmbrace un costum de baie alb, format din două piese, ce i-a pus în valoare silueta perfectă.

Elisabetta Canalis, fosta iubită a lui George Clooney

Citește și: George Clooney a ajuns la spital după ce a fost nevoit să slăbească pentru un rol: ”Probabil n-am avut grijă de mine!”

 

George Clooney și Amal nu așteaptă al treilea copil

Imaginile cu Elisabetta Canalis vin la doar câteva zile de când George Clooney și soția lui, Amal, au fost în centrul atenției după ce au apărut zvonuri potrivit cărora aceasta ar fi însărcinată cu al treilea copil.

Citește și: George Clooney a dezvăluit secretul căsniciei cu Amal: ”Mă simt foarte norocos!”

"Vestea că Amal Clooney ar fi însărcinată nu este adevărată", a transmis scurt și la obiect reprezentantul familiei Clooney, citat de Daily Mail. Actorul de 60 de ani și avocata de 43 își văd mai departe de vara lor departe de America și se relaxează alături de gemenii lor de patru ani, Alexander și Ella, în Italia, pe malul Lacului Como, unde au o casă somptuoasă. Merg la restaurant sau să vadă rațele, se plimbă și se bucură de "la dolce vita".

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri