Tom Parker
Divertisment

Tom Parker / Instagram

Tom Parker, prima imagine după ședințele de chimioterapie. Artistul și-a prezentat fiul: ”E lumina de la capătul tunelului!”

Tom Parker, solistul trupei ”The Wanted”, care a fost diagnosticat cu o tumoră incurabilă în urmă cu câteva luni, a făcut publică prima imagine după ce a devenit tată pentru a doua oară.

Artistul a mărturisit că și-a ținut fiul pentru prima oară în brațe și a mărturisit că încearcă să nu-și piardă speranța, în ciuda diagnosticului teribil care îl macină.

Soția lui Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, a născut în secret

Tom Parker și soția sa, Kelsey, au devenit părinți pentru a doua oară în secret, la scurt timp după ce artistul a fost diagnosticat cu o tumoră inoperabilă pe creier. Deși ultimele luni au fost ca un adevărat rollercoaster pentru ei, acum au un motiv să rămână puternici, și anume de dragul fiului lor, care tocmai a venit pe lume.

Cei doi l-au prezentat pe fiul lor într-o ședință pentru OK!Magazine și au dezvăluit că au decis să-l poarte numele Bodhi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Bodhi înseamnă iluminare.”, a dezvăluit Kelsey, care a continuat: ”Se potrivește de minune cu situația noastră de acum. E lumina de la capătul tunelului nostru.”, a mai povestit ea.

Deși soțul ei n-a fost de acord cu numele, ea a reușit să-l convingă. De asemenea, Tom a mărturisit că a fost copleșit de emoție atunci când și-a ținut copilul în brațe pentru prima dată.

Citește și: Primele imagini cu Tom Parker, diagnosticat cu tumoră de gradul 4 pe creier. Artistul, surprins în timp ce se juca cu fiica lui

”A fost foarte drăguț. Am început să plâng imediat.”, a mărturisit Tom.
În ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Tom a fost lăsat să stea în spital cu soția sa atunci când a născut.

Tom a descoperit că suferă de o tumoră inoperabilă în urmă cu câteva luni

Tom Parker a anunțat, în urmă cu câteva luni, că i s-a descoperit o tumoră de gradul patru la creier, iar acum urmează tratament cu chimioterapie și radioterapie.

”Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”, a explicat el pe Instagram.

Tom Parker are o relație de mai mulți ani cu Kelsey Hardwick, cei doi căsătorindu-se în iulie 2018. Un an mai târziu au devenit părinții unei fetițe, iar la începutul verii au anunțat că Kelsey este din nou însărcinată, cei doi devenind părinți pentru a doua oară în urmă cu câteva săptămâni.

Etichete: copil , familie , tom parker , artist , tumora

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri