BeFunky-collage (3)
Divertisment

Top controverse vestimentare ale anului 2020. Ținutele care au creat vâlvă maximă printre fani și criticii de modă

Deși în anul 2020 oamenii au fost nevoiţi să petreacă majoritatea timpului în casă, îmbrăcaţi în haine sport, vedetele nu au uitat să ofere puțină culoare ținutelor lor și să seteze noi trenduri.
Iată care sunt controversele vestimentare ale anului 2020:

1.Rita Ora, promotoarea costumului de baie în... trei piese

rita ora

Cine ar fi crezut că indispensabila mască ar putea deveni și un accesoriu? Rita Ora ne-a demonstrat acest lucru printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare.
Aflată la plaja în Ibiza, cântăreața a purtat o ținută formată din trei piese, în valoare de 200 lire sterline.
Costumul de baie albastru, din două piese, a fost completat de masca de aceeași culoare și model florat.

Citeşte şi: Jennifer Lopez, într-o pereche de blugi de 2550 de euro. Cum arată pantalonii extravaganți ai vedetei

2. Paul Mescal și accesoriul lui

connel

Paul Mascel, actorul din serialul "Normal People", nu a impresionat fanii doar prin jocul său actoriesc, ci și printr-un accesoriu pe care îl poartă în serial. Este vorba de un lanț, care a atras privirile fanilor, facandu-i pe aceștia să creeze un cont de Instagram special pentru asta, care a strâns 178,000 de urmăritori.

3. Kim Kardashian - Regina controverselor vestimentare

kim

La cei 40 de ani, Kim Kardashian nu încetează să-și suprinda fanii. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie purtând o rochie mulată neagră, cu spatele gol, însă nu asta a atras atenția fanilor. Piesa principală a constat într-o pereche de tanga roșii, lăsați la vedere, care ne duc cu gândul la anii 2000.

4. Harry Styles - în rochie pe coperta Vogue

harry

Harry Styles, fostul membru al trupei One Direction, a atras atenția publicului atunci când și-a arătat pasiunea pentru hainele de femei.
Cântărețul, în vârstă de 26 de ani, a apărut anul acesta pe coperta revistei "Vogue", ca primul artist solo masculin, iar ținuta acestuia, o rochie, a uimit fanii, care au rămas plăcut suprinsi de apariția acestuia.

5. Madison Beer - "Less is more"

madison

Madison Bear a arătat că nu îți trebuie multe accesorii pentru o ținută de efect. Aceasta și-a etalat corpul suplu într-o ținută formată numai dintr-un body rupt cu diamante și un halat alb.

Citeşte şi: Cum arăta Gianluca Vacci înainte de a face furori pe rețelele sociale. Milionarul n-a fost întotdeauna preocupat de aspectul fizic

6. Naomi Campbell - Un echipement de protecție cu stil

Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, a luat în serios severitatea virusului atunci când a apărut la aeroport purtând un costum și o vizieră de protecție. Desi apariția a fost șocantă, fanii nu au fost complet convinși de ținuta acesteia.

7. Amanda Holden - Treburi casnice făcute cu stil

amanda

Faptul că a petrecut mai mult timp acasă nu a impedicat-o pe Amanda Holden să facă treburile casnice cu stil.
Membra juriului " Britanicii au talent" a îmbrăcat o rochie roz lungă, atunci când a dus gunoiul și nu a uitat să împărtășească ținuta cu fanii ei, care au avut o reacție pozitivă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri