tori spelling rulota
Divertisment

După ce a stat la un motel, Tori Spelling s-a mutat cu copiii într-o rulotă. / Foto:

Tori Spelling a ajuns să doarmă în moteluri și rulote alături de copiii ei. Când era mică, stătea într-o vilă de 165 de milioane $

Tori Spelling a ajuns să doarmă într-o rulotă, într-un camping din California, după ce a petrecut mai multe zile, alături de cei cinci copii ai ei, la un motel de 100 de dolari pe noapte. Totul vine pe seama problemelor din mariaj, pe care ea nu le recunoaște, însă, spunând că a fost nevoită să se mută din cauză că în casa familiei este foarte mult mucegai. Nici urmă de soțul ei, însă.

Vedeta de 50 de ani a fost pozată cu copiii ei cu vârste între șase și 16 ani, în campingul de rulote, o alegere diametral opusă de viața cu care atât ea, cât și cei mici au fost obișnuiți dintotdeauna. Tori a copilărit într-o vilă impunătoare, în valoare de 165 de milioane de dolari, asemănată cu un castel din Franța, fiind super răsfățată de tatăl ei, mogulul tv Aaron Spelling.

Citește și: Tori Spelling, apariție surpriză după ce soțul ei anunța divorțul pe rețelele sociale. S-a cazat într-un motel ieftin din L.A.

tori spelling rulota
După ce a stat la un motel, Tori Spelling s-a mutat cu copiii într-o rulotă. / Foto:

În imaginile surprinse de paparazzi, Tori și copiii ei sunt văzuți când opresc într-un camping și încep să descarce mai multe obiecte, printre care scaune și mese pliabile. Au pus chiar și haine la uscat pe câteva umerașe, iar actrița din "Beverly Hills, 90210" și fiica ei cea mare au mers la supermarket pentru a lua alimente pentru cină, scriu cei de la Daily Mail.

La un moment dat, Spelling apare agitată și își ceartă copiii pentru că s-au apropiat prea mult de râpa din apropiere. Nici urmă de soțul ei, însă, de care s-ar fi separat deja.

Luna trecută, când Tori și copiii au stat la un motel ieftin din L.A., vedeta a spus că au trebuit să se mute din cauză că în casa lor era foarte mult mucegai și trebuia curățată. 

Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze

După ani întregi de suișuri și coborâșuri, mariajul dintre Tori Spelling, cunoscută publicului din România mai ales pentru rolul Donnei din "Beverly Hills, 90210", și soțul ei, actorul Dean McDermott, pare că a ajuns la sfârșit.

Dean a anunțat divorțul printr-o postare pe Instagram, pe care a șters-o însă. Nu și-a șters din minte, totuși, ideea categorică a separării de mama celor cinci copii ai săi.

“Dean vrea 100% să iasă din acest mariaj. A șters postarea pentru că i-a cerut Tori, dar își face bagajele și este 100% serios în legătură cu asta. Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”, a declarat o sursă apropiată pentru People

Deocamdată, McDermott nu s-a mutat din domiciliul conjugal din motive financiare. Încă își caută un apartament pe care să și-l permită. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Tori Spelling, primele declarații despre divorț. Actrița din ”Beverly Hills, 90210” a recunoscut că nu mai împarte dormitorul cu soțul

La sfârșitul lunii iunie, Dean McDermott (56 de ani) anunța pe Instagram divorțul de Tori Spelling (50 de ani), după aproape 18 ani de mariaj. 

“Cu mare tristețe și o inimă foarte grea, vă anunț că după o căsnicie de 18 ani și cinci copii împreună, eu și Tori am decis să pornim pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie de unii singuri. Vom continua să lucrăm împreună din postura de părinți iubitori, pentru a ne ghida și iubi copiii în aceste momente dificile”, a transmis încă soțul lui Tori Spelling, alături de câteva poze de familie. 

Tori Spelling și Dean McDermott s-au căsătorit în mai 2006 și și-au reînnoit jurămintele patru ani mai târziu. Au cinci copii împreună: fiicele Stella și Hattie și fiii Liam, Finn și Beau.

În ultimii ani au tot existat zvonuri cu privire la problemele din familia lui Spelling, însă, de fiecare dată, a stins cumva speculațiile. McDermott a și recunoscut deschis, în 2014, că și-a înșelat soția de mai multe ori.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri