AUS: Sarah Brightman Live In Concert
Divertisment

SYDNEY, AUSTRALIA - JULY 2: Singer Sarah Brightman performs live in concert at the Sydney Entertainment Centre July 2, 2004 in Sydney, Australia. (Photo by Patrick Riviere/Getty Images)

Transformarea celei mai frumoase soprane. Cum arata si ce face acum Sarah Brightman

Sarah Brightman este una dintre cele mai de succes interprete din toate timpurile, devenita celebra datorita rolului lui Christine din "The Phantom of the Opera". Cu o cariera inceputa la 13 ani, ea inca activeaza pe scenele mondiale.

Nu multi stiu, dar Sarah Brightman este cel mai bine vanduta soprana din intreaga lume si umple cu usurinta sali intregi de spectacol la 59 de ani. Desi pare greu de crezut, ea depaseste artisti britanici celebri precum Elton John si The Rolling Stones.

Potrivit publicatiilor de specialitate, Birghtmas are o avere de aproximativ 60 de milioane de dolari, pe care i-a strans din spectacolele sustinute si vanzarile de albume.

Ea a primit o suma frumoasa dupa ce a divortat de compozitorul Andrew Lloyd Webber, insa Vedeta s-a oferit sa-i dea bani inapoi fostului ei sot, spunand ca nu are nevoie de ei. El a insistat sa ii pastreze, motivand ca ii merita cu varf si indesat.

Cu toate ca Brightman a avut parte de un succes enorm pe plan profesional, viata ei personala a fost presarata cu obstacole. Soprana si-a dorit intotdeauna sa fie mama, dar din cauza problemelor de fertilitate, nu a reusit sa-si indeplineasca visul.

In timpul relatiei cu producatorul Frank Peterson, Sarah a suferit doua avorturi si a trecut prin patru runde esuate de FIV. In cele din urma, ea a incetat sa mai incerce si a planuit sa adopte un copil: "Am tot amanat si acest pas, iar acum simt ca sunt prea batrana si ca am prea putin timp ca sa am grija de un micut. Cred ca acesti copii merita parinti care sa le acorde atentia lor neconditionata", a marturisit ulterior.

Pasionata de film, Sarah si-a deschis si o companie de productie, de care se ocupa atunci cand nu inregistreaza muzica. In 2018, ea a lansat cel mai recent album, "Hymn", pe care l-a promovat printr-un turneu mondial.

In 2019, Brightman a venit la Bucuresti si Cluj, unde a fost primita cu bratele deschise de publicul din Romania.

Foto: Profimedia & Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri