kylie jenner met gala
Divertisment

Transformarea celei mai tinere miliardare pe forțe proprii. Cum arăta Kylie Jenner înainte de operații

A fost desemnată cea mai tânără miliardară pe forțe proprii în 2019. Anul acesta, Kylie Jenner a fost scoasă de pe lista Forbes după ce reprezentanții revistei au aflat că familia tinerei a "umflat volumul și succesul afacerii ei timp de ani de zile".

Chiar dacă și-a pierdut titlul, Kylie Jenner are o avere estimată la 900 de miliarde de dolari, iar la 23 de ani proaspăt împliniți s-a lăudat cu un cadou inedit: un corset din satin bătut în diamante.

Cum a ajuns Kylie Jenner miliardară

Kylie Jenner, fiica lui Kris și Caytlin și sora vitregă a surorilor Kardashian, a stârnit o mulțime de controverse anul trecut, când a fost desemnată miliardară pe forțe proprii. În 2020, a primit același titlu, pentru al doilea an consecutiv.

Kylie deține brand-ului de cosmetice "Kylie Cosmetics", însă mulți i-au contestat meritele, scoțând în evidență faptul că tânără se trage dintr-o familie înstărită și foarte celebră.

Reprezentanții Forbes nu au ezitat la vremea respectivă, bazându-se pe documentele prezentate de contabilii familiei: "În ciuda ajutorului primit de la familia celebră, Kylie nu a moștenit averea, ci și-a construit-o prin propriul business. Este miliardară fiindcă la această cifră este estimată suma din conturile ei".

Ulterior, ei i-au retras titlul și au realizat un articol care să le justifice decizia.

Cum arăta Kylie Jenner înainte să se îmbogățească

Mezina familiei Kardashian-Jenner se bazează pe înfățișarea ei pentru a-și mări conturile. În adolescență însă, Kylie arăta complet diferit.

Cea mai mare schimbare pe care a făcut-o a fost la nivelul buzelor. Inițial, a negat că ar fi apelat la augmentarea prin acid hialuronic, susținând că machiajul o ajută să se transforme. Ulterior, în timpul unui interviu, a recunoscut că e adepta acestor intervenții estetice.

Mulți specialiști i-au analizat chipul de-a lungul anilor și s-au întrebat dacă vedeta și-a operat nasul sau a apelat la lifting facial.

Kylie insistă că fața ei este naturală și că prin contur și machiaj reușește să ofere chipului forma pe care și-o dorește.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri