heather locklear
Divertisment

Transformarea lui Heather Locklear, vedeta din "Melrose Place", la doi ani dupa ce a fost arestata si internata la dezalcoolizare

Actrita in varsta de 58 de ani, cunoscuta din rolurile jucate in "Dynasty", "Melrose Place" si "Spin City", spune ca nu a mai consumat alcool de un an.

Dupa divortul de Richie Sambora, Heather Locklear s-a confruntat cu grave probleme cu alcoolul. Actrita a incercat sa se sinucida si s-a internat de mai multe ori intr-o clinica pentru a-si trata problemele de anxietate si depresie.

In februarie 2018, vedeta "Melrose Place" a ajuns la dezintoxicare dupa o altercatie cu autoritatile, care fusesera chemate la locuinta sa din cauza comportamentului violent pe care il arata fata de logodnicul ei, Chris Heisser.

Apoi, in iunie, a fost arestata dupa ce a consumat o sticla de tequila si a intrat cu masina intr-un pilon din fata casei sale de 5 milioane de dolari. A fost trimisa 30 de zile la reabilitare.

Ca parte a acestei decizii, Heather a fost nevoita sa continue programul de tratament si sa inainteze autoritatilor, la o anumita perioada, un raport al evolutiei sale.

Potrivit People, actrita e acum in carantina si se simte foarte bine. Nu a mai consumat alcool de un an: "Sta in aceeasi casa cu parintii si fiica ei. Se ocupa de gradina, face plimbari si le gateste celor dragi", ar fi dezvaluit o sursa pentru celebra publicatie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri