Ce face acum primul soț al lui Meghhan Markle
Divertisment

Ce face acum primul soț al lui Meghhan Markle / Getty Images

Trevor, primul soț al lui Meghan Markle, și-a refăcut viața și se pregătește să devină tătic din nou. Cei doi au divorțat acum opt ani

Vremurile în care Trevor Engelson și Meghan Markle formau un cuplu sunt istorie. Actrița este acum căsătorită cu prințul Harry, căruia i-a dăruit cel de-al doilea copil, însă nici fostul ei soț nu o duce rău. Producătorul de la Hollywood, în vârstă de 44 de ani, și-a refăcut viața și va deveni tătic pentru a doua oară.

Potrivit The Sun, Trevor Engelson, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit, prin intermediul unei postări făcute pe Instagram, că soția lui este însărcinată cu al doilea copil.

Trevor Engelson
Trevor Engelson, alături de soția lui, Tracey, în 2018/ Getty Images

Regina Elisabeta a II-a le întinde o mâna lui Meghan și Harry. Gestul suveranei britanice arată că vrea să fie pace în familie

”Lucrurile cu bebelușul ăsta au mers atât de bine...hai să o facem din nou... vine în această toamnă!”, a scris el în dreptul unei imagini în care apare alături de soția lui, dar și de fiica lor.

Trevor a fost căsătorit cu Meghan Markle în perioada 2011-2013, iar în mai 2019, el s-a căsătorit cu Tracey, o tânără care lucrează ca nutriționistă.

La doar două săptămâni după ce Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit, Trevor a anunțat logodna cu Tracey. El a cerut-o de soție în timpul unei vacanțe în California, după un an de relație și s-au căsătorit în 2019.

Citește și: Prinții William și Harry, pace temporară pentru evenimentul dedicat mamei lor. “Relația lor este încă tensionată”

Trevor și Meghan Markle s-au cunoscut în 2004, iar la scurt timp au început să iasă împreună. După șase ani, ei s-au logodit în 2010. Un an mai târziu, în septembrie 2011, ei s-au căsătorit în Jamaica, în cadrul unei ceremonii la care au participat peste 100 de persoane. În 2013, însă, invocând ”diferențe ireconciliabile”, ei au divorțat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?