harry si william
Actualitate

Prințul William și prințul Harry au căzut la pace pentru evenimentul dedicat mamei lor. / Foto: Profimedia

Prinții William și Harry, pace temporară pentru evenimentul dedicat mamei lor. "Relația lor este încă tensionată"

După o perioadă tulbure în familia regală britanică, prinții William și Harry au căzut la pace. Una de moment, însă, pentru întâlnirea ce o vor avea curând cu ocazia dezvelirii statuii mamei lor, prințesa Diana.

În 1 iulie, Harry este așteptat să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi alături de fratele său într-un moment emoționant: un omagiu de suflet adus mamei lor, Lady Di, care ar fi împlinit 60 de ani.

Citește și: Prințul William, îngrijorat de comportamentul fratelui său. El se teme că dezvăluirile lui Harry i-ar putea ruina relația cu rudele

Cei doi nu s-au mai văzut din aprilie, când Harry a părăsit SUA pentru câteva zile pentru a participa la înmormântarea bunicului său, prințul Philip, iar relația cu William nu a fost deloc una apropiată între timp. Dezvăluirile făcute de fratele cel mic și de soția lui, Meghan Markle, au tulburat apele în sânul familiei, însă, cu ocazia solemnă pentru care se re reunesc, William și Harry sunt deciși să facă front comun.

Prinții William și Harry nu s-au împăcat

 

"Harry și William au comunicat numai prin mesaje de la înmormântarea ducelui de Edinburgh încoace. Nu au avut discuții personale sau ample, ci doar un schimb minimal de mesaje text. Relația lor este încă una tensionată și nu există semne că vor ajunge curând pe aceeași lungime de undă", au declarat surse din apropierea familiei regale pentru publicația The Sun.

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său

Printul Charles

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

"Băieții vor merge împreună (la dezvelirea statuii - n.r.) din respect pentru mama lor, dar nu a existat nicio împăcare. Charles îi va lăsa pe băieți să facă ce vor. Harry va trebui să stea în carantină cel puțin cinci zile când aterizează în Anglia, cel mai probabil la Frogmore Cottage din Windsor. Charles a arătat destul de clar că nu va mai fi acolo la aterizarea fiului său în Regatul Unit, pentru că pleacă în Scoția. Nu există nicio întâlnire planificată între ei", a declarat cineva din cadrul comitetului de planificare al evenimentului din 1 iulie.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri