Angelina Jolie și Brad Pitt
Divertisment

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016. / Foto: Profimedia

Ultimele informații despre divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actrița pierde încă o bătălie în fața fostului soț

Relația dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continuă să fie tensionată, iar acum actrița a pierdut o bătălie în ceea ce privește divorțul. Mai exact, aceasta nu a reușit să-l îndepărteze pe judecătorul John W. Ouderkirk.

Angelina Jolie a susținut că ”nu este corect” ca Ouderkirk să fie implicat în procesul de divorț dintre ea și Brad Pitt, întrucât acesta nu a dezvăluit ”relațiile profesionale și de afaceri în curs”, pe care le-a avut cu echipa juridică a lui Brad Pitt.

Adevărul despre relația dintre noua iubită a lui Brad Pitt și Angelina Jolie. Nicole Poturalski a rupt tăcerea

Cu toate acestea, documentele instanței relevă faptul că cazul este încă „atribuit onorabilului judecător W. Ouderkirk (Ret.) În toate scopurile”, conform unui raport de vineri de către UsWeekly.

Potrivit unei surse citate de Daily Mail, Ouderkirk va continua să se ocupe de procesul de divorț dintre Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani și Angelina Jolie, în vârstă de 45 de ani.

Angelina Jolie a fost acuzată că tergiversează procesul de divorț după ce a depus o cerere prin care solicita ca Ouderkirk să fie îndepărtat. Se întâmpla în luna februarie, iar atunci, unul dintre avocații actriței a explicat că clienta sa își dorește doar un ”proces corect”, lipsit de ”favoruri speciale” nici pentru ea, nici pentru Brad Pitt.

Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, atac subtil la adresa Angelinei Jolie: ”Oamenii fericiți nu urăsc!”

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016, după o relație de 12 ani, dintre care doi ani de mariaj. Cei doi, care au șase copii, Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani, se află într-o bătălie amară de când actrița a depus divorțul în 2016.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri