fusta scurta
Divertisment

Ținuta unei tinere a stârnit reacția dură și imediată a iubitului ei. / Foto: captură TikTok

Un tânăr s-a filmat în timp ce-și certa iubita pentru că purta o fustă mini: "Nu pleci așa". Reacția femeilor de pe internet, uimitoare

Chris Keverian, un tânăr care s-a filmat în timp ce-și certa iubita pentru că, din perspectiva lui, aceasta se îmbrăcase într-o fustă mult prea scurtă, a avut parte de reacții nesperate din partea internauților.

Un australian care și-a criticat iubita pentru felul în care s-a îmbrăcat nu a avut parte de critici pe internet, așa cum mulți se așteptau. Nervos că fata pe care o iubește a pus pe ea o fustă mini din denim, pentru a merge să se întâlnească cu prietenele, băiatul s-a răstit la ea și i-a spus că nu poate pleca de acasă cu acea ținută. Mai mult, a amenințat-o că se departe de ea dacă trece peste cuvântul lui.

Citește și: A avut din greșeală o relație cu soțul prietenei ei. Cum a fost posibil să întrețină o legătură luni întregi fără a afla cine e el

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Unde naiba este cealaltă jumătate a fustei tale? Nu pleci nicăieri așa! Dacă ieși pe ușă, am terminat-o. Nu pleca, vino înapoi. Trage de fustă, nu vreau să-ți văd genunchii. E o fustă, nu lenjerie", i-a spus el. Ea a replicat: "Ce e greșit la ceea ce port?! Ba da, plec. Pa!".

Reacțiile celor care au văzut clipul cu pricina, peste 2 milioane de persoane până acum, nu au întârziat să apară. Surprinzător, poate, cele mai multe comentarii i-au luat apărarea bărbatului.

Citește și: Povestea unor tineri care sunt împreună de 14 ani și au o relație deschisă: „Ne dorim o a doua mamă pentru fiul nostru, vrem ajutor”

"Am nevoie ca bărbatul meu să vorbească așa"; "Dacă nu e așa, nu-l vreau"; "Apreciez asta"; "Pentru cele care spuneți că v-ați despărți de el, voi sunteți problema. Nu e vorba de control, se numește respect pentru tine și pentru partener"; "Am nevoie de bărbatul ăsta"; "O reacție complet validă" - au spus cei cărora li s-a părut normal cum a reacționat Chris.

În schimb, au existat și persoane care au crezut că tânărul nu ar trebui să-i impună partenerei lui cum să se îmbrace și cu atât mai puțin să-i vorbească pe un așa ton. "Cei din comentarii, sunteți în regulă?; "Semnal de alarmă"; "Aș pleca"; "Fato, fugi!", au scris cei din această categorie.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?