honeyy brooks
Actualitate

Honeyy Brooks / Foto: Instagram honeyybrooks

A avut din greșeală o relație cu soțul prietenei ei. Cum a fost posibil să întrețină o legătură luni întregi fără a afla cine e el

Honeyy Brooks, o tânără din Australia, nu știa că soțul prietenei sale era unul dintre urmăritorii ei fideli de pe o platformă pe care postează imagini mai "picante".

Tânăra mamă mărturisește acum că s-a simțit trădată și rușinată când a aflat că din greșeala a avut o aventură online cu soțul uneia dintre cele mai bune prietene.

Honeyy spune că bărbatul era un urmăritor anonim de pe paginile ei de socializare și de pe contul ei pe care postează imagini deocheate. Acesta a cheltuit mii de dolari pentru a avea acces la conținut exclusiv și chiar s-a înscris pe lista celor care au plătit 3700 de dolari pentru un pachet săptămânal aparte.

Citește și: O femeie de 38 de ani, criticată dur pentru felul în care și-a felicitat fiul adolescent după un meci: "Eram convins că e iubita lui"

Prietena lui Honeyy a aflat de fascinația soțului pentru blondă si de aventura online a acestora după ce a intrat la bănuieli că el îi e infidel și a căutat în telefonul acestuia. Din acel moment a rupt orice legătură cu amica ei.

“M-am simțit folosită de unul dintre prietenii mei bărbați și am fost zdrobită de faptul că mi-am pierdut una dintre cele mai bune prietene”, a transmis Honeyy conform celor de la Daily Mail.

De cele mai multe ori, cei care se abonează la contul cu poze sexy al blondei își păstrează anonimatul, așa ca acesteia nu i s-a părut nimic suspect când încă unul a apărut in lista ei, acum șase luni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

A devenit iubita online a soțului prietenei ei

Citește și: Un bărbat și-a dus amanta în luna de miere pe care o rezervase fosta lui iubită. Reacția femeii a devenit virală în mediul online

"Nu putem avea niciun fel de informații despre ei. Își aleg orice username doresc. Numai dacă trimit ei un selfie îi putem vedea. Mulți dintre ei rămân anonimi", a mai adăugat Honeyy, care a spus și că soțul prietenei ei a cheltuit mulți bani pentru a intra în fiecare seară să verifice conținutul postat de ea, trimițându-i și mesaje.

"După trei luni cumpărase tot ce postasem, așa că și-a dorit o experiență mai personală". Tocmai de aceea, acesta a început să mai plătească săptămânal încă 2500 de dolari pentru ceea ce se numește “pachetul iubită”, care include prioritate la mesajele de la Honeyy și apeluri video de la ea. 

"E ca o iubită online. Apelurile video sunt ca un show, doar ei te văd pe tine. E ca și cum intri live pe TikTok, poți comenta și interacționa", a spus Brooks. Aceasta a fost uimită că bărbatul despre care nu știa că e soțul prietenei ei a continuat să cumpere pachetul săptămânal timp de trei luni.

Într-o zi, blonda s-a trezit cu o mulțime de mesaje și apeluri nepreluate de la prietena ei. "Când am auzit, mi-am dat seama cât de serios e și inima mi s-a frânt. Am fost șocată până-n măduva oaselor. Eram prietene de multă vreme, iar asta a fost ca o aventură online", a spus Honeyy. Deși prietena ei a crezut-o inițial că nu a știut că cel cu care se întreținea online era soțul ei, a doua zi, femeia a decis să rupă prietenia. În schimb, a rămas alături de partener.

Citește și: Cum a aflat o femeie că este înșelată de iubitul ei. Bărbatul a apărut din greșeală la televizor 

Etichete: inselat , honeyy brooks

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?