Alessandra Ambrosio si Roberto Cazzaniga
Divertisment

Voleibalistul Roberto Cazzaniga a crezut că o are drept iubită pe Alessandra Ambrosio . /Foto: Profimedia-Facebook

Un voleibalist italian a crezut 15 ani că se iubește în secret cu Alessandra Ambrosio. I-a trimis iubitei cadouri scumpe și 700.000 €

Un voleibalist italian a fost păcălit de o femeie care se dădea drept Alessandra Ambrosio și l-a convins că este chiar modelul brazilian. Asta nu ar fi nimic dacă sportivul Roberto Cazzaniga nu ar fi crezut, vreme de 15 ani, că are o relație secretă chiar cu Ambrosio, care nu voia să-și spună numele real, ci se autointitula "Maya", pentru a se asigura că presa nu află de legătura lor.

Roberto Cazzaniga a avut parte de dezamăgirea vieții sale când a aflat că Alessandra Ambrosio, cea cu care credea că are o relație de 15 ani, este de fapt o femeie care a folosit pozele celebrului model pentru a-l păcăli.

Citește și: Când sacoul e mai lung decât pantalonii, toate privirile sunt furate de picioarele perfecte ale Alessandrei Ambrosio

Roberto Cazzaniga i-a trmis falsei Alessandra Ambrosio peste 700.000 de euro

Alessandra Ambrosio

În tot acest timp, iubiții au comunicat numai prin telefon, iar imaginile pe care i le trimitea escroaca erau de fapt furate de pe conturile de socializare ale lui Ambrosio. L-a făcut pe Cazzaniga să creadă că se iubește cu brazilianca și i-a cerut deseori bani. În total, peste 700.000 de euro i-a trimis voleibalistul profesionist presupusei Alessandra Ambrosio, scrie Marca. Mai mult, îndrăgostitul care se considera deja logodit, i-a făcut nenumărate cadouri scumpe, printre care și o mașină.

Cum s-a aflat de escrocherie

Roberto Cazzaniga a făcut cunoștință cu "Maya" prin intermediul unei prietene comune, Manuela, cea care s-a dovedit a fi în spatele escrocheriei. Cuplul nu a făcut niciodată cunoștință față în față. Cei doi au ținut legătura numai prin mesaje pe rețelele sociale și apeluri telefonice, presupusul model invocând probleme de sănătate și un program foarte încărcat.

Citește și: Rochie de stradă sau piesă de lenjerie intimă? Alessandra Ambrosio a captat toate privirile cu o ținută mulată și transparentă

Voleibalistul, căpitan al echipei Gioia Del Colle, i-a trimis deseori bani femeii care pretindea că are probleme cu inima și facturi medicale uriașe de plătit. Italianul a ajuns chiar să se împrumute la apropiații lui pentru a putea face față cererilor iubitei. Cei dragi au fost cei care l-au trezit la realitate, determinându-l să reclame totul la poliție. Așa s-a descoperit că persoana cu care vorbea aproape zilnic nu era nici pe departe o vedetă, ci una dintre cei trei complici care au pus la cale escrocheria.

Este de notorietate faptul că Alessandra Ambrosio se iubește cu modelul Richard Lee. Brazilianca are doi copii, pe Anja (12 ani) și pe Noah (9 ani), din relația pe care a avut-o cu Jamie Mazur, de care s-a despărțit în 2015. 

Foto: Profimedia, Instagram, Faebook

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?