ELLE's 24th Annual Women in Hollywood Celebration presented by L'Oreal Paris, Real Is Rare, Real Is A Diamond and CALVIN KLEIN - Inside
Divertisment

Cindy Crawford a făcut publică o imagine în care apare alături de surorile și de mama ei / Getty Images

Una mai frumoasă ca alta. Cindy Crawford, imagine rară alături de mama și de surorile ei: ”Atât de frumos să le revăd!”

Cindy Crawford, supermodelul anilor '90, a fost în centrul atenției zilele trecute, când a pozat aproape nud pentru Vogue Brazilia, iar acum și-a surprins din nou fanii.

Modelul legendar pare , fără doar și poate, să fi descoperit elixirul tinereții. Are 55 de ani, se menține într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă este și o imagine făcută publică de model, care a făcut furori pe rețelele sociale.

Citește și: Cindy Crawford, lecție de stil pe străzile din Malibu. Cum arată senzaţia anilor '90 la 55 de ani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cindy Crawford este activă pe rețele sociale, unde postează imagini cu cei doi copii ai ei, Kaia și Presley ori fotografii din timpul ședințelor foto, dar, de curând, modelul le-a arătat fanilor și o altă versiune a ei.

Mai exact, aceasta a făcut publică o imagine în care apare alături de surorile ei, Chris și Daniell, precum și de mama ei - Jennifer Sue Crawford-Moluf.

Atât de frumos să mă reîntâlnescu cu mama și cu surorile mele. Vă iubesc!”, a scris modelul în drpetul fotografiei în care apare alături de familia ei, pe un balcon.

Cindy Crawford a avut, de asemenea, un frate, Jeffrey, însă a murit la vârsta de trei ani, după ce a fost diagnosticat cu leucemie.

Citește și: Cindy Crawford, aproape nud în noile imagini pentru Vogue Brazilia. La 55 de ani, supermodelul anilor 90 face în continuare furori

În imaginea respectivă, Cindy apare îmbrăcată într-o cămașă vaporoasă, pe care a ales să o parte băgată în blugi. De asemenea, ea și-a evidențiat talia cu o curea.

Cindy este căsătorită cu cofondatorul Casamigos, Rande Gerber. Au împreună doi copii. Fiica ei este la rândul său model.

În ianuarie, Crawford și Gerber și-au cumpărat o casă de 10 milioane de dolari în Miami. Vila are cinci dormitoare, cinci băi și un living uriaș. A fost construită în anii '50.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri