Bill And Melinda Gates Awarded Fulbright Prize For Int'l Understanding
Divertisment

Ce a făcut Bill Gates după ce s-a aflat de divorțul de Melania / Getty Images

Unde s-a refugiat Bill Gates după ce s-a aflat că divorțează de Melinda. Fondatorul Microsoft a surprins pe toată lumea

Vestea că Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani a făcut înconjurul lumii, iar acum au apărut noi detalii. Dacă fosta soție a fondatorului Microsoft a ales să se refugieze pe o insulă unde a plătit peste 100.000 de euro pe noapte pentru cazare, Bill a petrecut timp cu fiica lor, Jennifer.

Potrivit revistei People, Bill Gates a ales să-și țină copiii aproape după separarea de soția lui, Melinda, astfel că acesta a petrecut timp cu fiica lui, Jennifer, în vârstă de 25 de ani, potrivit unui story pe Instagram făcut public.

Citește și: Ce bine arată mama lui Elon Musk la 73 de ani! Maye Musk este model și a apărut în videoclipul lui Beyonce

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

”Nimic nu e mai bine decât timpul de calitate petrecut cu familia.”, a scris Jennifer în dreptul imaginii în care apare alături de tatăl ei, dar și de patrupedul lor.

Bill Gates, alături de fiica lui, Jennifer

În imaginea respectivă, Bill Gates apare îmbrăcat într-un tricou polo și în pantaloni scurți, iar fiica lui, Jennifer este îmbrăcată în pantaloni albi și într-o cămașă vaporoasă.

Citește și: Detaliul neștiut despre căsnicia lui Bill Gates. Acesta obișnuia să meargă în vacanţe anuale cu fosta iubită, conform unui aranjament

Jennifer, fiica lui Bill Gates și a Melindei, a anunțat de curând că s-a logodit cu Nassar, un tânăr care participă la spectacole ecvestre.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânăra a avut și o reacție publică după anunțul divorțului

Fiica cea mare a cuplului Bill şi Melinda Gates, Jennifer Gates a reacționat la vestea divorțului părinților ei.

”Mulți dintre voi ați auzit deja vestea că părinții mei se despart. A fost o perioadă dificilă pentru întreaga noastră familie. Încă învăț cum să gestionez acest proces, să ma descurc cu propriile emoții, și să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalți membri ai familiei în acest moment. Sunt recunoscătoare pentru spațiul oferit pentru a face acest lucru. Dar vă rog să știți că vorbele și sprijinul vostru înseamnă totul pentru mine.Vă mulțumim că ne-ați înțeles dorința de intimitate în timp ce parcurgem următoarele faze ale vieții noastre”, a scris ea pe Instagram.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri