75th Primetime Emmy Awards, Show, Los Angeles, California, USA - 15 Jan 2024
Divertisment

Joan Collins și Taraji P. Henson. Profimedia

Val de reacții pe rețelele sociale după apariția actriței Joan Collins la gala Emmy: 90 de ani! Ce fel de dietă pentru vampiri urmează?

Joan Collins a fermecat pe toată lumea cu apariția ei la gala decernării premiilor Emmy, în Los Angeles. Actrița în vârstă de 90 de ani și-a uimit fanii cu look-ul spectaculos pe care l-a afișat.

Joan Collins a arătat senzațional pe scena Emmy, pe care a urcat pentru a prezenta un premiu împreună cu actrița Taraji P. Henson.

Collins a captat toată atenția într-o rochie albastru pal, împodobită cu paiete, pe care a combinat-o cu o pereche de mănuși asortate. Și-a completat ținuta cu bijuterii strălucitoare cu diamante și cu un ruj roșu aprins.

Admiratorii actriței și nu numai au fost impresionați de cum arată vedeta britanică la 90 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii au reacționat imediat pe rețelele sociale pentru a-și exprima uimirea cu privire la vârsta acesteia.

„Joan Collins are 90 și în ce formă e!”; „Aș dori ca toată lumea să știe că Joan Collins are 90 de ani. Așa arată, de fapt, o divă”; „Joan Collins arată incredibil la 90 de ani”; „Nu înțeleg cum are Joan Collins 90 de ani! E regină!”; „Se ridică la înălțimea numelui și talentului său”, au scris utilizatorii pe X. 

 „Ok, ce fel de dietă pentru vampiri urmează Joan Collins? Prieteni, are 90 de ani! Arată fantastic!”; „Joan Collins nu a mai îmbătrânit din 1979”; „Nu m-am îndoit niciodată de Joan Collins. Fabuloasă ca întotdeauna!”; „Se pot spune multe despre gala Emmy de anul acesta, dar cred că două cuvinte ilustrează totul: JOAN. COLLINS', au comentat alții.

Altcineva a glumit: „Nu mă așteptam ca Joan Collins să apară pe ecranul televizorului meu. Mă bucur că mama se descurcă bine. Arată fenomenal!”.

Joan Collins își trăiește viața din plin. Actrița de 90 de ani, vacanță pe plajă în Barbados alături de soțul cu 32 de ani mai tânăr

Secretele lui Joan Collins

Joan Collins a declarat anterior pentru Saga Magazine: „Cred că ceea ce este important nu este vârsta, ci cum te simți și cum te comporți”.

O dietă echilibrată

Joan, care lucrează cu nutriționista Gabriela Peacock, atribuie aspectul ei și unei diete echilibrate. Într-o discuție cu Daily Mail, ea a explicat: „Calitatea alimentelor pe care le mănânci este importantă. Încerc să am o dietă echilibrată. Sunt de părere că avocado este foarte benefic, de asemenea cred în suplimentele și vitaminele de calitate - C, E și uleiuri Omega. De asemenea, mănânc doar jumătate din ceea ce am în farfurie, nu până mă satur, și nu-mi refuz nimic. Beau vin, mănânc desert, mănânc și pâine prăjită și beau cafea chiar și cu puțin zahăr. Cred că sunt și norocoasă”, a mai spus Joan. 

La rândul ei, Gabriela Peacock a spus: „Recomand clienților mei porțiile mai mici care ajută la menținerea unei abordări echilibrate a alimentației, dar și la reglarea nivelului de zahăr din sânge pe parcursul zilei, pentru un nivel stabil de energie. Întotdeauna spun că alimentele bogate în Omega-3, cum ar fi somonul, sunt esențiale pentru o piele sănătoasă și strălucitoare. Aceste alimente conțin acizi grași esențiali care joacă un rol în susținerea sănătății pielii, contribuind la un aspect radiant și promovând longevitatea”.

Fără Botox

Câștigătoarea Globului de Aur a declarat pentru The Telegraph: „Mulți oameni cred că mi-am lucrat mult fața. Pentru a clarifica lucrurile: Nu. Nu am recurs la Botox, la nicio ajustare”.

Ea a continuat: „De asemenea, dorm mereu pe spate. M-am antrenat să fac asta, pentru că obișnuiam să dorm pe o parte, apoi mi s-a spus  să renunț la acest obicei pentru că 'îți strânge fața'. Ceea ce este absolut adevărat.”

SPF

Unul dintre cele mai importante sfaturi anti-îmbătrânire ale lui Joan este să nu pleci niciodată de acasă fără să aplici SPF.

„Mi-am salvat fața purtând mereu o pălărie la soare. Restul corpului nu arată pe cât ar trebui de bine, pentru că mă expun la plajă. Îmi place să mă bronzez”.

Disciplină și secretele lui Marilyn Monroe

Joan a dezvăluit că este „foarte disciplinată” când vine vorba de rutina ei de îngrijire a pielii.

Ea a povestit pentru The Mirror: „Nu adorm fără să mă demachiez și să îmi pun pe față crema de noapte. Mama ne-a pus pe mine și pe sora mea Jackie să facem asta de când aveam 14 ani”.

Vedeta din „Dynasty” a împărtășit și rutina ei secretă înainte de a participa la evenimentele care implică un covor roșu: „Înainte de toate evenimentele mari și după zboruri lungi, iau un bol cu gheață, dischete din bumbac, le răcesc și le aplic pe ochi, apoi mă întind cinci minute. O soluție inflamatorie și care împrospătează ochii.'

Este unul dintre trucurile simple pe care vedeta le-a învățat de la Allan 'Whitey' Snyder, celebrul make-up artist care obișnuia să o pregătească pe Marilyn Monroe pentru filmări.

Kinetoterapie

Joan se menține sănătoasă la 90 de ani făcând exerciții stabilite de un kinetoterapeut, timp de o jumătate de oră, în fiecare zi, precum și înotând regulat.

Ea a declarat pentru revista My Weekly: „Recomand kinetoterapia cu căldură bărbaților și femeilor în vârstă care doresc să rămână în formă. O jumătate de oră pe zi, am descoperit că îmi dă energie.”

Etichete: joan collins

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri