Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck reiau o relație întrerupăt acum 17 ani. / Foto: Getty Images

Vechea magie nu a dispărut! Jennifer Lopez e încântată de cum merg lucrurile cu Ben Affleck

Jennifer Lopez este entuziasmată de cum se dezvoltă legătura cu Ben Affleck. Cei doi țin legătura prin telefon și au conversații presărate cu flirturi care au reaprins vechea flacără dintre ei.

La 17 ani de când și-au spus adio, J.Lo și Ben pare că își regăsesc drumul unul spre celălalt. La scurt timp după ce artista a rupt logodna cu Alex Rodriguez, a fost văzută în compania actorului care i-a fost și el logodnic. Ba mai mult, ar fi plecat împreună într-o escapadă romantică în Montana, unde Affleck deține o casă de vacanță.

Citește și: Cum a recucerit-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez, la 18 ani de când au rupt logodna. Tatonările au început cu luni în urmă

Deși Jennifer se află în Miami, iar Ben locuiește în Los Angeles, o sursă din apropierea celor doi a dezvăluit pentru US Weekly"își fac planuri să se vadă". "Jennifer este foarte încântată de cum merg lucurile. Din momentul în care ea și Ben au începută să vorbească din nou, a devenit foarte clar pentru amândoi că vechea magie și conexiunea lor specială nu au dispărut".

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck imbratisati

Citește și: Cum reacționează Alex Rodriguez în fața zvonurilor legate de reuniunea dintre Jennifer Lopez şi Ben Affleck

Ben Affleck, fermecat de J.Lo

Oamenii din preajma lor spun că J.Lo și Affleck și-au reluat legătura ca prieteni și au dezvoltat-o și pe plan sentimental, atracția dintre ei fiind încă vie. "Ben este fermecat de cât de frumoasă este Jen atât pe interior, cât și la exterior. El vede cum a crescut ea ca persoană, iar felul în care are grijă de corpul ei l-a dat pe spate".

Noile informații vin la câteva zile după ce aceeași publicație a raportat că artista "încă are sentimente" pentru Ben și că ține legătura cu el.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri