nicole scherzinger machiaj
Divertisment

Vedete care nu au nevoie de machiaj. Celebritati care arata mai bine fara make-up, potrivit fanilor

Unele dive de la Hollywood nu au curaj sa iasa din casa fara farduri. Exista insa si vedete care prefera un look natural si carora le sta chiar mai bine fara machiaj, potrivit fanilor.

Multe dintre celebritatile care au primit complimente de la fani au profitat de perioada pandemiei pentru a renunta la serviciile specialistilor in machiaj si a miza pe naturaletea lor.

Nume precum Ivanka Trump, Nicole Scherzinger, Hailey Baldwin sau Kendall Jenner si-au facut selfie-uri in intimitatea caselor in care isi petrec izolarea, si au castigat respectul admiratorilor.

Iata cum arata vedetele pe care admiratorii le plac mai mult fara farduri decat machiate:

Nicole Scherzinger

Solista trupei The Pussycat Dolls poarta adesea machiaj smokey eye si isi contureaza pometii. Cand nu se fardeaza, tenul ciocolatiu ii scoate in evidenta trasaturile unice.

Hailey Baldwin

Fiica actorului Stephen Baldwin si sotia lui Justin Bieber este unul din cele mai solicitate modele ale momentului. Prin prisma meseriei, e nevoita sa se machieze frecvent, insa fanii o plac mai mult naturala.

Halsey

Cantareata americana este un adevarat cameleon. Ea experimenteaza adesea cu rujuri indraznete sau farduri de ochi care ies in evidenta, dar fanii i-au scris pe retelele de socializare ca pare mai tanara atunci cand nu apeleaza la serviciile specialistilor in make-up.

Ivanka Trump

Fiica presedintelui american e adepta unui look elegant, sofisticat si clasic. Cand nu se fardeaza, ea isi pastreaza trasaturile armonioase, asa cum au constatat fanii care ii urmaresc activitatea de pe retelele de socializare, in timpul pandemiei.

Kendall Jenner

Top modelul familiei Kardashian-Jenner impresioneaza nu doar cu o silueta perfecta, ci si cu un chip frumos. Kendall nu s-a sfiit sa se pozeze cand ii apar cosuri pe fata, ea dezvaluindu-le fanilor ca sufera de aceasta problema din adolescenta.

Sophie Turner

Fanii serialului "Game of Thrones" au avut ocazia sa o vada crescand pe micile ecrane. Desi personajul ei, Sansa, nu trebuia sa fie machiat, Sophie experimenta cu fardurile la evenimentele mondene, scotandu-si in evidenta superbii ochi albastri. 

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri