Screening Of Summit Entertainment's "Drive Angry 3D" - Red Carpet
Divertisment

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Actor Nicolas Cage arrives at the screening of Summit Entertainment's "Drive Angry 3D" on February 22, 2011 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Vedete care nu își mai permit stilul de viață extravagant. Cum și-au pierdut averile de milioane de dolari

Chiar dacă stilul de viață luxos al vedetelor pare lipsit de griji, unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood au avut probleme financiare de-a lungul anilor. Unele vedete au reușit să piardă averi de milioane de dolari și au fost nevoite să declare faliment, scrie Insider.

Vedete care și-au pierdut averile de milioane

Toni Braxton

Faimoasa cântăreață a vorbit despre problemele ei financiare în cadrul unui interviu ABC din 2012. Deși a avut unul dintre cele mai mari hituri ale deceniului cu “Unbreak My Heart”, vedeta a fost forțată să declare faliment în 1998 pentru că era prost plătita de casa de discuri și avea un stil de viață luxos.

În 2008, a declarat faliment din nou, după ce a fost nevoita să renunțe la o serie de spectacole din Las Vegas din cauza problemelor de sănătate.

MC Hammer

Probabil una dintre cele mai faimoase povești despre staruri ce și-au pierdut averilor. După succesul melodiei “U Can’t Touch This”, MC Hammer a cumpărat o casă de 1 milion de dolari și a cerut renovări de 30 de milioane de dolari.

Din cauza deciziilor financiare și a numeroaselor procese, Hammer a declarat faliment în 1996, când avea datorii de 13 milioane de dolari.

Kim Basinger

În 1989, Basinger a cumpărat, cu 20 de milioane de dolari, un oraș din Braselton, Georgia, pe care voia să îl transforme într-o atracție turistică și studio de filmări. În 1993, din cauza unor procese, a declarat faliment și a fost nevoită să vândă proprietatea.

Lisa Marie Presley

Desi tatăl sau, Elvis, a avut o avere impresionantă, în 2018, Lisa Marie avea datorii de 16.7 milioane de dolari, potrivit documentelor de divorț.

Nicolas Cage

Actorul e cunoscut pentru gusturile sale extravagante și neobișnuite. Deși a fost unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood - doar în 2009 a avut venituri de 40 de milioane de dolari - a reușit să își cheltuiască o parte impresionantă din averea de 150 de milioane de dolari.

Cage a fost nevoit să își vândă multe dintre proprietăți și obiecte de colecție pentru a-și plăti taxele datorate la IRS.

Etichete: actori , avere , actori hollywood

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri