vedete din romania cu iubiti mai tineri - Copy
Divertisment

Vedetele din România cu iubiți considerabil mai tineri. Cristina Spătar și Tania Budi au parteneri cu peste 20 de ani mai mici

Deși nimeni nu comentează atunci când o femeie este considerabil mai tânără decât iubitul ei, nu același lucru se întâmplă și dacă lucrurile stau… invers. Cântăreața Cristina Spătar a creat vâlvă la început de an când și-a făcut publică relația cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr.

Cu toate că artista nu își arată vârsta și arată spectaculos la 47 de ani, sunt mulți care au comentat că diferența este mult prea mare între ea și Tiberiu Vărzaru, bărbatul cu care formează un cuplu încă din 2016, de când a divorțat.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Însă Cristina Spătar nu este singura vedetă din România cu un iubit mult mai tânăr. Iată câteva exemple de astfel de cupluri, care demonstrează că diferența de vârstă nu este o piedică în calea iubirii:

Lili Sandu și Silviu Țolu, un cuplu superb, unde diferența de vârstă este insesizabilă

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România și faptul că fosta cântăreață este cu 12 ani mai mare decât partenerul ei nu le afectează relația. În 2020, cei doi au devenit părinții unui băiețel superb. Lili și Silviu s-au cunoscut la Istanbul. “Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, s spus Țolu în emsiunea Vorbește Lumea.

Lili Sandu a abordat și chestiunea diferenței de vârstă. “Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt”, a spus şi vedeta.

VEZI SI: Noua generație de vedete de peste 50 de ani. Cine sunt artistele din România care au descoperit elixirul tinereții

Tania Budi are un iubit cu 26 de ani mai tânăr

La 52 de ani, Tania Budi are un iubit cu 26 de ani mai tânăr. Ce-i drept, nici ea nu pare să aibă mai mult de 30 de ani :) Pe iubitul ei îl cheamă Marin Burcea și este caporal în Legiunea Străină, cu specializarea de şef de echipă şi trăgător de elită.

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a povestit Tania Budi anul trecut la Vorbește Lumea de la Pro TV.

Vezi si: Tendințele în materie de coafuri, machiaj și manichiură în anul 2021

 

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri