*EXCLUSIVE* Newlyweds Brooklyn Beckham and Nicola Peltz enjoyed lunch at the Eden Roc restaurant in Cap Antibes
Divertisment

Brooklyn Beckham, Nicola Peltz și prietenii, vacanță în sudul Franței. Profimedia

Viața de miliardar îl prinde pe fiul lui Beckham. Brooklyn și frumoasa sa soție, lună de miere pe un iaht de 200 de milioane de dolari

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se bucură de o extravagantă lună de miere în Europa. După ce s-au distrat în St. Tropez și Portofino, cei doi soți au revenit în Franța, în Antibes, unde se relaxează pe iahtul de 200 de milioane de dolari al miliardarului australian James Packer.

Alături de ei se află și fratele Nicolei, Will. De asemenea, și câțiva prieteni comuni.

Nicola a arătat chic într-o rochie de plajă neagră. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Fiul lui David și al Victoriei Beckham (23 de ani) și Nicola, partenera sa în vârstă de 27 de ani, s-au căsătorit anul acesta. Nunta lor a costat aproape 4 milioane de dolari.

Tatăl tinerei este miliardarul Nelson Peltz.

Vezi și: Cine sunt părinții Nicolei Peltz. Soacra lui Brooklyn Beckham are 67 de ani, a fost model și arată senzațional

Recent, Nicola a declarat că nu a fost dragoste la prima vedere cu proaspătul ei soț. 

Cei doi s-au cunoscut acum cinci ani, pe când fiecare se afla în relații diferite. S-au întâlnit apoi în 2019, la o petrecere de Halloween dată de Leonardo DiCaprio și s-au privit cu alți ochi. 

În cadrul unui interviu pentru revista Tatler, Nicola Peltz a vorbit despre începutul relației ei cu Brooklyn: „Nu ne-am înțeles, nu am avut acea chimie. Eu aveam iubit, el avea iubită.”, a mărturisit ea potrivit Daily Mail.

„Ne-am întâlnit la un moment dat și am mers la o cină, era un prieten, dar nu un prieten apropiat. Am mers apoi la petrecerea de Halloweeen, iar doi ani și jumătate nu știu ce s-a întâmplat, dar eram de nedespărțit.”, a mai adăugat ea.

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri