luke perry
Divertisment

Actorul american Luke Perry, cunoscut pentru rolul lui Dylan in serialul "Beverly Hills 90210" a incetat din viata la varsta de 52 de ani, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral.

Viata lui Luke Perry in fotografii. Imagini emotionante cu actorul din "Beverly Hills", mort la 52 de ani

Actorul american Luke Perry, cunoscut pentru rolul lui Dylan in serialul "Beverly Hills 90210" a incetat din viata la varsta de 52 de ani, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral.

In ultimele momente din viata sa, starul a fost inconjurat de copiii sai Jack si Sophie, logodnica Wendy Madison Bauer, fosta sotie Minnie Sharp si restul familiei sale.

luke perry

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Luke era iubit, dovada sta valul de mesaje postate pe retele sociale. Pe langa fani, Ian Ziering, Molly Ringwald, Josh Gad, Charlie Sheen sunt cateva dintre vedetele de la Hollywood care au transmis condoleante pe retelele de socializare.

luke perry

Shannen Doherty, cea care a jucat alaturi de Luke in serialul care l-a facut faimos a facut declaratii induiosatoare, chiar cu o zi inainte ca acesta sa moara: "Nu pot să vorbesc despre el pentru ca voi incepe sa plang. Il iubesc, iar el stie asta. E Luke si el e Dylan al meu", a declarat actrita, citata de metro.co.uk.

Iata o privire retrospectiva asupra vietii lui Luke Perry:

luke perry

Nascut Coy Luther Perry III, in Mansfield, Ohio, actorul a crescut intr-o comunitate mica din Fredericktown, iar dupa ce a terminat liceul s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o cariera in actorie.

Dupa numeroase auditii, el a obtinut primul rol la sfarsitul anilor '80. Luke l-a jucat pe Ned Bates in serialul "Loving".

luke perry

Rolul vietii sale a fost cel al baiatului rau Dylan McKay din productia Fox "Beverly Hills 90210". Desi a dat auditie pentru rolul lui Steve Sanders, a fost distribuit in rolul lui Dylan, pe care l-a interpretat intre anii 1990-1995 si 1998-2000.  

In 1993 a cunoscut-o pe Minnie Sharp, iar in 2003 cei doi s-au casatorit. Aceasta i-a daruit doi copii: pe Jack in 1997 si pe Sophie in 2000. In 2003 ei s-au despartit.

luke perry

Perry a mai jucat in filme precum "Good Intentions", "Red Wing" si "Buffy the Vampire Slayer", pelicula care ulterior a devenit un mare succes la TV.

A avut succes cu aparitiile in "The Incredible Hulk", "Jeremiah", "Oz", "Windfall" si "John from Cincinnati". Perry a dat viata unor personaje animate in "Biker Mice From Mars", "Mortal Kombat: Defenders Of The Realm" si "The Incredible Hulk".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri