Victoria Beckham și-a decorat de Crăciun conacul de 31 de milioane de lire sterline/ Profimedia
Divertisment

Victoria Beckham/ Profimedia

Victoria Beckham și-a decorat de Crăciun conacul de 31 de milioane de lire sterline. Cum arată casa uriașă din Londra

Decorațiunile de Crăciun ale celebrităților sunt destul de spectaculoase, însă Victoria Beckham a dovedit că mai puțin înseamnă mai mult și și-a decorat conacul din Londra în valoare de 31 de milioane de lire sterline într-un mod foarte autentic. 

Vedeta a postat recent mai multe fotografii pe contul său de Instagram în care le-a arătat fanilor cum și-a decorat casa. Soția lui David Beckham a pus două de decorațiuni florale  pe ușile duble, iar coroanele au fost lăsate simple, fără conuri de pin sau crenguțe și luminițe. 

Citește și: Cum se îmbracă Victoria Beckham atunci când nu știe că sunt paparazzii pe urmele ei. Ținuta, surprinzătoare pentru mulți fani

Victoria Beckham și-a decorat de Crăciun conacul de 31 de milioane de lire sterline/ Instagram
Victoria Beckham și-a decorat de Crăciun conacul de 31 de milioane de lire sterline/ Instagram

De asemenea, bradul lor de Crăciun a fost decorat destul de discret. Aceasta a pus într-una dintre ramurile neîmpodobite ale bradului celebra decorațiune cu un Elf, specificând: „Elful s-a întors”. Sub brad au fost așezate cinci calendare, probabil câte unul pentru fiecare dintre copii, precum și unul pentru soțul ei. Nu este clar dacă bradul nu a fost încă împodobit sau dacă acesta a este aspectul final. Vedeta a adăugat globulețe virtuale prin intermediul aplicației. 

Victoria Beckham și-a decorat de Crăciun conacul de 31 de milioane de lire sterline/ Instagram
Victoria Beckham și-a decorat de Crăciun conacul de 31 de milioane de lire sterline/ Instagram

Deși decorațiunile festive sunt minime, Victoria și David merg în oraș în perioada sărbătorilor și cumpără pentru copiii lor și cei dragi cadouri scumpe și pline de semnificație. 

Cum reușesc David și Victoria Beckham să rămână împreună după 21 de ani de căsnicie

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul internațional. Sunt împreună de 21 de ani, au patru copii, iar acum s-a aflat ce fac pentru a-și menține căsnicia fericită.

Cei doi sunt căsătoriți de 21 de ani, iar secretul căsniciei lor este timpul de calitate pe care-l petrec cu frecvent. Dacă de curând au fost împreunp la spa în Germania, fără copii, acum s-a aflat la ce truc apelează aceștia pentru a-și menține viu interesul unul pentru celălalt.

Citește și: Victoria Beckham, dată în judecată de o fostă angajată ce susține că s-a îmbolnăvit din cauza vedetei

Mai exact, se pare că David Beckham i-a interzis Victoriei să-și folosească telefonul acasă, în special seara, întrucât își dorește să petreacă cât mai mult timp de calitate cu ea. Potrivit Mirror, acesta își dorește ca soția lui să stea departe de tehnologie, pentru a avea timp să discute, să se răsfețe, așa cum o fac în concediile petrecute în doi.

”Uneori, David are senzația că Victoria e mereu cu telefonul în mâini, așa că i-a cerut să lase telefonul deoparte seara. Crede că toată familia va avea de câștigat.”, a mărturisit o sursă, potrivit Heat.

David şi Victoria Beckham s-au căsătorit în 1999, după doi ani de relaţie. Cei doi au patru copii, pe Brooklyn (20 ani), Romeo (17 ani), Cruz (15 ani) şi pe Harper (8 ani), iar relaţia dintre fostul fotbalist de la Manchester United şi fosta componentă a trupei Spice Girls pare un exemplu de căsnicie perfectă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri