will smith si trey smith
Divertisment

Will Smith și fiul lui cel mare, Trey Smith / Foto: Profimedia

Will Smith, mesaj emoționant, pe muzică, pentru fiul din prima căsătorie: "L-am întâlnit pe Dumnezeu în ochii tăi"

Will Smith a postat pe pagina lui de Instagram un clip dedicat fiului său cel mare, Trey Smith, care a împlinit 31 de ani. În studioul de înregistrări, în timp ce cântă versuri în stil hip-hop, actorul de Oscar, vizibil emoționat, îi spune băiatului său din prima căsătorie tot ce simte pentru el și ce a însemnat venirea lui pe lume.

Will Smith a făcut o rememorare a clipei în care a devenit tată. Avea 24 de ani și în viața lui apărea Trey, fiul pe care-l are cu prima lui soție, Sheree Zampino. Cu ocazia zilei de naștere a tânărului, Will a pus la cale un cadou cu totul special: un clip în care i-a cântat ce înseamnă pentru el.

"La mulți ani, T-Ball! Tu ești responsabil pentru unele dintre cele mai înălțătoare experiențe ale vieții mele. Tu mi-ai făcut cunoscută adevărata definiție a dragostei. L-am întâlnit pe Dumnezeu în ochii tăi", a scris actorul de 55 de ani în descriere filmulețului care i-a topit pe admiratori, nu numai pe Trey și pe cei din familie.

Will Smith, despre venirea pe lume a primului său copil: "Mă rugam la Dumnezeu să mă ajute să fiu un tată bun"

"Williard Carroll Smith III s-a născut în 11 noiembrie 1992. De la naștere, l-am numit Trey, pentru că era al treilea Willard Smith", și-a început Will "testimonialul" surprins la înregistrarea audiobook-ului său. Au urmat apoi versuri din piesa sa, "Just the Two of Us". "Din prima clipă în care doctorul te-a pus în brațele mele, am știut că mai bine mor decât să fii rănit. În mintea mea au înflorit tot felul de întrebări: voi fi destul de bărbat pentru a alege binele și a sta în picioare? În acea primă noapte mi-a luat o oră doar să aranjez bine scaunul de mașină, oamenii care conduceau prea repede mă cam supărau. Te-am adus acasă în siguranță și te-am pus în pătuț. În acea noapte nu cred că am dormit o clipă. M-am dat jos din pat și te-am atins gentil pe cap, am simțit că inima mi se topește, căci știam că te iubesc mai mult decât propria viață. M-am pus în genunchi și l-am rugat pe Dumnezeu să fiu un tată bun, să-ți ofer tot ce ai nevoie: dragoste, cunoștințe, înțelegere. Îmi dedic viața ție".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Acea primă noapte a fost mult mai emoțională decât versurile mele poetice. Sheree dormea. Aveam un mic pătuț pentru Trey în camera alăturată. Nu puteam să dorm. Mă uitam la el continuu. Eram terifiat. Am vrut asta toată viața mea și iată-mă alături de fiul meu, de soția mea, de familia mea. Era rândul meu. Corpul meu era copleșit de responsabilitatea imensă a acestei mici vieți. M-am pus în genunchi și plângeam necontrolat, rugându-mă la Dumnezeu să mă ajute să fiu un tată bun. Mintea mea fugea în copilărie. Vorbisem atât de urât despre tata și acum iată-mă și pe mine. (...) Eram doar un băiețel. Niciodată nu avusesem mai mare nevoie de tata. Și atunci, ceva a făcut click în mintea mea: o decizie de nestrămutat. Am știut că sunt doar două posibilități: ori voi fi cel mai bun tată din lume, ori voi fi mort", a spus Smith, aceleași cuvinte pe care le-a scris și în cartea lui de memorii, "Will".

Will Smith a fost căsătorit prima dată cu Sheree Zampino, din 1992 în 1995. Trey, în vârstă de 31 de ani, este rodul acelei povești de iubire.  În 1997, actorul și-a refăcut viața alături de Jada Pinkett. Are cu aceasta un băiat de 25 de ani, Jaden, și o fată de 22, Willow.

Citește și: Will Smith: "Trăiesc cu teama că am dezamăgit fiecare femeie din viața mea. Vreau să spun adevărul. Vreau să-i las pe oameni să îl aibă"

Citește și: Will Smith, ridiculizat de fani după ce a apărut în lacrimi pe internet pentru că l-a înșelat soția. Cum a reacționat actorul

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?