Winnie Harlow
Divertisment

Winnie Harlow este un model apreciat / Foto: Profimedia

Winnie Harlow, modelul cu vitiligo care a redefinit frumusețea. A atras toate privirile cu o rochie decupată "periculos"

A fost diagnosticată cu vitiligo la patru ani și tachinată în perioada școlii, dar a reușit să treacă peste toate și să-și facă un nume în lumea modei. Este vorba despre Winnie Harlow, pe numele ei real Chantelle Whitney Brown, tânăra care a reușit să redefinească frumusețea. Astăzi face senzație pe oriunde apare, indiferent că sunt campanii publicitare sau evenimente cu ștaif.

Citește și: Winnie Harlow, modelul cu vitiligo imposibil de ignorat. Cum impresioneaza in cea mai nou campanie de fashion

Winnie Harlow, de senzație într-o rochie decupată "periculos"

Nu multe femei ar avea curajul să poarte rochia cu care s-a îmbrăcat Winnie Harlow la o petrecere în Los Angeles. Invitată la o zi de naștere, aceasta a atras privirile mai ceva ca sărbătorita. Îmbrăcată într-o rochie albă, extrem de decoltată, cu spatele gol și o crăpătură amplă pe picior, Winnie a știut cum să facă aparatele de fotografiat să se îndrepte asupra sa. Modelul a avut ceva de furcă, dar s-a descurcat să nu arate mai mult decât ar fi vrut.

Winnie Harlow

Winnie Harlow este un fotomodel de 26 ani care suferă de vitiligo, o afecțiune a pielii care cauzează apariția mai multor zone decolorate. După ce a fost tachinată și numită în fel și chip toată copilăria și adolescența, canadianca le-a dat tuturor "peste nas" când a devenit una dintre cele mai cerute prezențe pe podiumurile de modă și în paginile revistelor glossy.

Winnie Harlow, diagnosticată cu vitiligo la 4 ani

Winnie Harlow

Citește și: Au culori unice ale pielii. Tinerii care au uimit lumea cu frumusețea lor deosebită

Diagnosticată cu vitiligo la 4 ani, tânăra a povestit că familia a ajutat-o să treacă peste momentele dificile. Nascută in Toronto, Winnie a decis să-și încerce norocul în modă la 16, când un fotograf local a văzut-o pe stradă și a încurajat-o să posteze cât mai multe fotografii cu ea pe internet. După ce i-a urmat sfatul, Tyra Banks a invitat-o în emisiunea "America's Next Top Model", iar de atunci, cariera ei a luat un avânt impresionant.

Winnie Harlow speră că poate schimba opinia oamenilor despre frumusețe, mai ales că acum a devenit și un ambasador al bolii de care suferă: "Simt că pot să îi inspir și pe alții, însă nu îmi place să cred că sunt un exemplu de urmat (...). Trebuie să înveți să te iubești pe tine înainte de a avea pretenția ca alții să o facă", a spus modelul care a ajuns să se învârtă în cele mai înalte cercuri din Los Angeles.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri