Yolanda Hadid/ Profimedia
Divertisment

Yolanda Hadid/ Profimedia

Yolanda Hadid, prima postare pe rețelele sociale după o pauză de nouă luni. Fostul model s-a luptat cu depresia

Yolanda Hadid a publicat o postare emoționantă după ce a revenit pe rețelele de socializare. Fostul model a luat o pauză de nouă luni de la mediul online, luptându-se cu depresia, dar și cu alte probleme de sănătate, întrucât boala Lyme a recidivat. 

Într-o postare pe contul său de Instagram, Yolanda Hadid, mama modelelor Bella și Gigi Hadid,  și-a anunțat fanii că a revenit pe rețeaua de socializare și că se simte mult mai bine după cura sa de „detoxifiere”. Fostul model, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit motivele care au determinat-o să ia o pauză, concentrându-se atât asupra sănătății sale mintale, cât și asupra sănătății fizice. 

Yalanda a împărtășit o fotografie cu ea, așezată într-o poziție de yoga. Aceasta a purtat o pereche de pantaloni scurți de blugi, pe care i-a asortat cu un top alb și o cămașă lejeră. De asemenea, fostul model și-a completat ținuta cu o pălărie de paie și a renunțat la încălțăminte, accentuând starea de liniște pe care o simte acum. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mama celebrelor modele Gigi și Bella Hadid a dezvăluit că s-a luptat cu depresia după moartea mamei sale, dar și cu boala Lyme, care a recidivat. 

„M-am luptat cu depresia după pierderea mamei mele, iar apoi m-am confruntat că o  recidivă a bolii Lyme. Stresul emoțional și durerea mi-au afectat puternic sistemul imunitar. Nici dependența mea de telefon nu a ajutat, pentru că a început să-mi ia atât de mult timp și nu mai eram prezentă în viața mea. Este atât de ușor să te pierzi în poveștile altor oameni în timp ce uiți să le trăiești și să ți le iubești pe ale tale”, a scris Yolanda la descrierea fotografiei postate pe contul de Instagram. 

Citește și: Ea este cea mai atrăgătoare bunică din showbiz. Mama lui Gigi Hadid, surprinsă cu nepoțica la plimbare

Yolanda a reflectat, de asemenea, asupra trecutului și asupra modului în care telefoanele i-au făcut pe oameni să „piardă arta comunicării”. Ea a explicat că pauza de la rețelele de socializare a avut un impact pozitiv asupra ei. 

„Aceasta a fost o resetare minunată. Era timpul să scap de obiceiul de a-mi verifica telefonul de 50 de ori pe zi. Am putut să mă concentrez pe mine, pe sănătatea mea și să fiu mult mai prezentă în acest moment al vieții mele”.

Fiica sa Bella, în vârstă de 25 de ani, s-a bucurat enorm de revenirea mamei sale pe rețeaua socială, comentând „Te iubim” în secțiunea de comentarii. 

Yolanda a vorbit pentru prima dată despre boala sa Lyme și despre timpul necesar pentru a diagnostica corect această problemă într-un interviu oferi pentru Wendy Williams Show. 

„La început, timp de un an și jumătate, am crezut că sunt obosită sau că am gripă”, a povestit Yolanda. După lungi investigații, medicii i-au spus inițial că suferă de oboseală cronică, însă ea a susținut că „ceva îmi mănâncă creierul. Nu mai pot gândi. Am uitat alfabetul, am uitat cum să citesc o carte”, a adăugat aceasta. 

Citește și: Reacții dure după ce Bella Hadid a dezvăluit că și-a operat nasul. Mama ei, criticată: ”Sper că există un loc în Iad pentru ea!”

După ce a fost verificată de un specialist din Belgia, Yolanda a fost diagnosticată cu boala Lyme. Atât fiica ei, Bella, cât și fiul ei, Anwar, în vârstă de 23 de ani, suferă de această boală. 

Dacă este lăsată netratată, boala Lyme poate duce la probleme de sănătate, cum ar fi dureri articulare și, în alte cazuri, poate provoca probleme neurologice severe, cum ar fi „slăbiciune sau mișcare musculară afectată”, potrivit Clinicii Mayo. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri