Bella Hadid a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut
Divertisment

Bella Hadid a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut / Profimedia Images

Reacții dure după ce Bella Hadid a dezvăluit că și-a operat nasul. Mama ei, criticată: ”Sper că există un loc în Iad pentru ea!”

Yolanda, mama supermodelului Bella Hadid, a fost criticată dur pe rețelele sociale după ce fiica ei, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că și-a făcut o intervenție de rinoplastie la doar 14 ani.

Bella Hadid, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2019, a negat ani de zile la rând că ar fi apelat la bisturiu pentru mici ”ajustări”, însă de curând, în cadrul unui interviu pentru ”Vogue”, aceasta a recunoscut că și-a operat nasul pe când avea doar 14 ani, regretând acum acea decizie.

Citește și: Bella Hadid, adevărul despre intervențiile estetice. Cea mai frumoasă femeie din lume dezvăluie operația pe care a făcut-o la 14 ani

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

„Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei. Oamenii cred că mi-am distrus fața, din cauza unei poze cu mine în adolescență, în care arătam mai plină. Sunt convinsă că nimeni nu arătă la 25 la fel ca la 13 ani, nu? Nu am folosit niciodată fillere. Să punem capăt acestor zvonuri. Nu am nicio problemă cu ele, dar nu sunt pentru mine. Cine crede că mi-am ridicat pielea din jurul ochilor sau cum s-o numi procedura, aflați că am folosit benzi faciale pentru lifting! Cel mai vechi truc din carte.”, a spus ea în cadrul interviului. 

La scurt timp după ce această informație a făcut înconjurul lumii, mama modelului, în vârstă de 58 de ani, a fost criticată dur de internauți pentru faptul că i-a permis fiicei ei să apeleze la operațiile estetice la doar 14 ani.

”La 14 ani ești pur și simplu mult prea mică pentru a-ți face o rinoplastie. Yolanda n-ar trebui să aibă copii.”, a fost reacția unui internaut, în timp ce un altul a comentat: ”Bella Hadid și-a operat nasul la 14 ani? Sper că există un loc special în Iad pentru Yolanda.”.

Bella Hadid, alături de părinții ei

”Faptul că Yolanda a lăsat-o pe Bella să-și opereze nasul la 14 ani spune multe despre ea. Nu e o mamă prea bună!”, a comentat un alt internaut.

Citește și: Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram: „Asta sunt eu aproape în fiecare zi, fiecare noapte!” Modelul se luptă de ani de zile cu depresia

Deși nu există legi clare în Statele Unite ale Americii privind operațiile estetice, rinoplastia este o intervenție chirurgicală ce poate fi efectuată atunci când nasul este dezvoltat 90 la sută, ceea ce se poate întâmpla și la 13 ani, în cazul fetelor, potrivit Daily Mail.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri