The Daily Front Row Fashion Media Awards 2023 in NYC
Divertisment

Pamela Anderson. Profimedia

Zâmbetul e cel mai bun machiaj. Pamela Anderson, acasă, într-o zi obișnuită. „Ce femeie superbă! Strălucești!”, i-au transmis fanii

Pamela Anderson, care a îmbrățișat în ultima vreme naturalețea, și-a încântat recent fanii cu o fotografie inedită din interiorul casei sale. 

Vedeta din „Baywatch” a pozat fără machiaj, într-o rochie albă, lejeră, pe un scaun înalt, oferind cu această ocazie o imagine rară de acasă, din locuința aflată pe malul oceanului, în insula Vancouver.

Actrița în vârstă de 56 de ani, care a dezvăluit recent că renunțarea la machiaj a fost „eliberatoare”, a afișat un zâmbet vesel, cald, într-una dintre camerele „Roadhouse”, vila situată pe proprietatea „Ladysmith”. 

Ea le-a mărturisit celor 3 milioane de fani ai săi: „Sunt cel mai bine acasă — cu animalele mele, la ocean, citind, scriind și visând...”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ladysmith a fost achiziționată inițial de bunicii ei în anii 1950, conform Vancouver Sun. O cabană se mai află de asemenea pe imensul teren unde a crescut Anderson.

Pamela a declarat anul trecut: „Cred că am fost cu adevărat răsfățată. Când crești pe plajă, te aștepți să vezi asta în fiecare dimineață. Te aștepți la aceste dimineți”.

„Câteodată mă gândesc: Cum am ajuns aici? Ce s-a întâmplat? Tocmai ce am plecat de aici, am făcut înconjurul lumii și m-am întors ușor nevătămată. M-am întors întreagă, ceea ce este un miracol. Întotdeauna am știut că voi reveni aici. Întotdeauna am știut că dacă voi avea acest loc, îmi voi păstra mintea și voi fi cu picioarele pe pământ”.

Fostul model Playboy a achiziționat proprietatea familiei cu aproximativ 30 de ani în urmă, dar a revenit oficial acasă în 2019. Alături de The Roadhouse - care este reședința principală - și The Cabin, proprietatea mai are și o grădină de legume și trandafiri, un debarcader lung, precum și o verandă luxoasă.

Casa a fost prezentată și în serialul intitulat Pamela's Garden Of Eden.

Etichete: pamela anderson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri