pamela anderson
Frumusete

Pamela Anderson. Paris Fashion Week. Profimedia

De ce a renunțat Pamela Anderson la machiaj și cum a declanșat „revoluția frumuseții naturale”

Pamela Anderson a declanșat un val de reacții în rândul fanilor, al reprezentanților industriei modei și de beauty, dar și al celebrităților de la Hollywood, după ce în ultimele săptămâni a ales să apară în public, la diverse evenimente de top, fără a purta urmă de machiaj, optând pentru a-și expune naturalețea.

Vedeta în vârstă de 56 de ani a dezvăluit între timp și adevăratul motiv din spatele acestui „act de curaj și rebeliune”, așa cum l-a numit câștigătoarea premiului Oscar de anul trecut, actrița Jamie Lee Curtis, care a felicitat-o pe Anderson pentru decizia luată. 

Pamela a explicat că perspectiva ei asupra frumuseții s-a schimbat după moartea make-up artistului Alexis Vogel, care a murit de cancer în 2019. „Alexis a fost cea mai bună. După dispariția sa am simțit că, fără ea, poate ar fi mai bine să nu mă mai machiez”.

Ulterior, a simțit această decizie ca fiind „eliberatoare, distractivă și puțin rebelă”.

„Pentru că am observat că existau toți acești oameni care făceau machiaje ce transformau total...practic am ales cumva să merg împotriva curentului și să fac opusul a ceea ce face toată lumea”.

Vivienne Westwood : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2024
Pamela Anderson. Vivienne Westwood S/S 2024 show. Paris Fashion Week. Profimedia

Pamela Anderson: Până la urmă, îmbătrânirea e o călătorie. Iar eu mă simt pregătită pentru asta

Cât despre procesul îmbătrânirii, Pamela îl vede ca pe o călătorie.

„Cred că toți începem să arătăm mai relaxați și amuzanți când îmbătrânim. Eu, de exemplu, cam râd de mine când mă uit în oglindă. 'Uau, asta e cu adevărat... ce se întâmplă cu mine?'. Până la urmă e o călătorie. Iar eu mă simt pregătită pentru asta. Mă simt bine. Sunt într-un loc bun”.

Anderson a adăugat că renunțarea la farduri a venit poate și din sentimentul că adeseori „am fost de acord cu ceea ce oamenii îmi spuneau să fac la începutul carierei mele”.

Pamela Anderson: Și frumusețea naturală înseamnă tot două ore în fața unei oglinzi

Într-un alt interviu, cu ET, Pamela a declarat că atunci când alege să poarte totuși machiaj, preferă să fie unul mai discret.

„Anii '90 au fost anii '90, acum suntem în 2023. Îmi place să fac lucruri total diferite, simt că acesta este un nou capitol al vieții mele”, a spus ea pentru Entertainment Tonight.

„Și frumusețea naturală înseamnă tot două ore în fața unei oglinzi. E amuzant pentru că, știi, acum sunt mereu în grădină. Am pământ sub unghii. Așa că este plăcut să te aranjezi puțin, să porți diamante doar pentru a te răsfăța din când în când”.

Pamela Anderson steps out for dinner in Paris
Pamela Anderson. Paris Fashion Week. Profimedia

Jamie Lee Curtis: Revoluția frumuseții naturale a început oficial! 

Jamie Lee Curtis a felicitat-o pe Pamela pentru că a apărut recent fără machiaj la Săptămâna Modei de la Paris, numind decizia ei un „act de curaj și rebeliune”: „Revoluția frumuseții naturale a început oficial! Pamela Anderson, în mijlocul unui eveniment care pune atât de multă presiune”, a scris Curtis în dreptul unei fotografii cu actrița din „Baywatch”.

„Această femeie a acceptat invitația și și-a luat locul la Săptămâna Modei de la Paris fără să poarte machiaj pe față. Sunt uluită de acest act de curaj și rebeliune”, a mai scris ea.

La rândul ei, prezentatoarea Chelsea Handler a notat: „Este emblematică această apariție”.

Etichete: pamela anderson

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri