Zendaya
Divertisment

Zendaya / Foto: Profimedia

Zendaya, as în modă și stil. A captat toate privirile când a apărut într-o rochie verde neon, decoltată până la abdomen

Toată lumea pasionată de modă e curioasă cum se îmbracă Zendaya la fiecare apariție pe covorul roșu. Stilistul cu care lucrează dintotdeauna îi găsește mereu cele mai extravagante, actuale și potrivite ținute, astfel încât actrița de 27 de ani a devenit o adevărată emblemă a modei.

Înaltă, subțire, frumoasă, iubită, bogată și celebră, Zendaya le are pe toate, inclusiv stil. Aflată în plin turneu de promovare a celui mai nou film al ei, "Challengers", în care apare în rolul unei jucătoare de tenis, actrița și-a asortat toate ținutele cu tematica peliculei.

Citește și: E bogată și iubită, dar nu a avut o copilărie tipică. Zendaya, de mică sursa de venit a familiei: “Împinsă într-o poziție de adult”

zendaya (1)

La petrecerea de după premiera din Los Angeles, Zendaya a îmbrăcat o rochie verde neon, ce amintește de culoarea mingilor de tenis. Decoltată până la abdomen, cu un nod sub forma unei mingi de tenis, cu spatele gol și o crăpătură lungă pe picior, ținuta creată de un designer grec a urmat frumos linia corpului ei de model.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Din față părea o ținută banală, dar când s-a întors cu spatele, Zendaya a atras toată atenția. Actrița de 26 de ani dă tonul în modă

Etichete: zendaya

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri