PFW Schiaparelli Outside Arrivals
Divertisment

Zendaya. Schiaparelli show. Profimedia

Zendaya, transformare spectaculoasă pentru Săptămâna Haute Couture de la Paris. Un nou look și o ținută extravagantă

Zendaya a captat toate privirile la Săptămâna Haute Couture de la Paris. Actrița americană a făcut show cu apariția ei înainte de începerea prezentării colecției primăvară-vară 2024-2025 a celebrei case de modă Schiaparelli.

Vedeta din „Euphoria” a afișat un look total schimbat, optând pentru un breton scurt.

Zendaya a purtat un body ce i-a subliniat silueta subțire și o impresionantă fustă neagră cu o trenă spectaculoasă, la care a asortat pantofi cu toc cui.

Naomi Campbell a revenit pe podiumul de modă, la 53 de ani, într-o nouă apariție spectaculoasă

Actrița din franciza Spider-Man, în vârstă de 27 de ani, este recunoscută pentru alegerile ei vestimentare spectaculoase, ieșite din tipare.

Nu a fost singura invitată de top a celor de la Schiaparelli. În primele rânduri la mult așteptata prezentare s-au aflat și Jennifer Lopez și Hunter Schafer. 

Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora povestea de iubire dintre Zendaya și actorul Tom Holland a luat sfârșit, însă acesta a negat toate speculațiile. 

Tom a participat la Critics Choice Awards 2024. În timp ce se afla pe covorul roșu, a împărtășit câteva comentarii rare despre Zendaya, dezvăluind că le place să urmărească primul lor film împreună, „Spider-Man: Homecoming”.

„Eu și Zendaya ne uităm din când în când la Spider-Man și ne amintim că aveam doar 19 ani atunci”.

Etichete: zendaya

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?