Zodia care minte cel mai mult/ Shutterstock
Divertisment

Zodia care minte cel mai mult/ Shutterstock

Zodiile care mint cel mai mult. Acești nativi evită contactul vizual și folosesc tehnici de manipulare să obțină ce-și doresc

Fiecare semn zodiacal este diferit în felul său, iar fiecare persoană născută sub unul dintre aceste semne poate lua sau nu, caracteristicile zodiei. Aceste caracteristici nu sunt întotdeauna unele bune, printre ele regăsindu-se și minciuna, manipularea și individualismul. 

Iată care sunt zodiile care mint cel mai mult și cum poți să-ți dai seama când te manipulează.

Gemeni

Ca semn de aer, Gemenii știu să comunice foarte bine, folosindu-se de această calitate pentru a fabrica adevărul, dacă este necesar. Conduși de Mercur, planeta vicleană a zodiacului, Gemenii sunt mereu dornici să se angajeze într-o conversație suculentă, chiar dacă trebuie să ”modifice” puțin adevărul pentru a obține stimularea mentală la care tânjesc. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Zodia Gemeni este un semn de apă și se poate adapta cu ușurință în orice situație. Din acest motiv, reușește să scape din încurcătură, apelând cu ușurință la minciuni. Totodată, pentru această zodie nu contează adevărul niciodată, ci doar  acele detalii care vor face povestea cea mai interesantă. 

Balanță

Balanțele sunt fluturii sociali ai zodiacului, orientați spre parteneriate. Pentru că vor face orice pentru a evita confruntarea sau conflictul, de multe ori, aceștia vor spune minciuni pentru a păstra pacea și a fi scutiți să dea explicații. Ei pot fi considerați mincinoși din exterior, dar Balanțele văd acest lucru ca fiind unul foarte necesar.

Balanțele vor să trateze oamenii exact așa cum și-ar dori ei să fie tratați, iar pentru ei, asta înseamnă uneori să spună exact ceea ce simt că cealaltă persoană vrea să audă, chiar dacă este puțin necinstit. Fiind conduși de Venus, scopul lor principal este să aducă oamenii împreună. Adesea, adevărul poate răni, așa că sunt dispuși să evite cu totul onestitatea brutală pentru a-i proteja pe cei dragi. 

Citește și: Horoscop vara 2022. Care sunt predicțiile din acest sezon pentru toate cele 12 semne zodiacale

Săgetător

Ca semn de foc al zodiacului, Săgetătorul privește doar imaginea de ansamblu, ceea ce uneori îi poate face să uite detalii esențiale, făcându-l să îndoiască puțin adevărul fără să-și dea seama întotdeauna. Săgetătorii vor să evoce reacții mari din partea oamenilor atunci când își spun poveștile aventuroase și sunt dispuși să facă lucrurile să pară mai dramatice decât sunt de fapt, pentru a câștiga câteva puncte. Nativii Săgetători sunt mult mai interesanți să-și trăiască propriile adevăruri personale, decât să ia în considerare faptele existente și reale. 

Pești

Peștii sunt ca bureții, care absorb energia din jurul lor fără să facă eforturi prea mari. În timp ce acest lucru poate funcționa uneori în favoarea lor, de multe ori poate însemna că sunt puțini predispuși la înșelăciune, determinându-i să nu fie întotdeauna sinceri, fără să-și dea seama că au fost potențial mințiți, pentru început. 

Este incredibil de important ca acest semn să-și verifice din nou sursele, deoarece are tendința de a fi puțin credul, presupunând că toată lumea este la fel de pur intenționată ca și ei. Deși nu ar minți niciodată cu răutate, un nativ Pești poate, de asemenea, să inventeze adevărul ca o modalitate de a nu răni pe cineva. 

Citește și: Horoscopul anului 2022. Previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Cum îți dai seama când un nativ Gemeni minte

Gemenii sunt maeștrii minciunii din întreg zodiacul. Aceștia sunt capabili să mintă fără să-și implice sentimentele și au deja o cale presărată de cuvinte, deoarece sunt conduși de Mercur, planeta care guvernează comunicarea, intelectul și mintea. 

Își poți da seama dacă nativii Gemeni mint dacă râd mult sau fac mai multe glume decât de obicei. De obicei, ei tind să se bazeze foarte mult pe umor ca o modalitate de a-și ascunde minciunile. De asemenea, vor povesti foarte multe lucruri despre ei înșiși, pentru că tind să fie puțin inconsecvenți când vine vorba de informații. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri