Horoscopul anului 2022/ Shutterstock
Horoscop

Horoscopul anului 2022/ Shutterstock

Horoscopul anului 2022. Previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Anul 2022 vine cu o nouă energie care va aduce cu siguranță schimbări în dragoste, în carieră și pe plan financiar. Fiecare semn zodiacal va fi afectat diferit anul acesta odată cu mișcările planetare care au loc și care vor aduce oportunități noi. Însă, așa cum ne-au învățăt cei doi ani care au trecut, uneori este de ajuns doar să facem o pauză. Înainte de a lua orice decizie, respirați adânc și analizați cu atenție. 

Horoscopul anului 2022. Previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Eclipsele de soare și de lună din 2022:

  • 30 aprilie: eclipsă de soare în Taur
  • 16 mai: eclipsa de lună în Scorpion
  • 25 octombrie: eclipsă de soare în Scorpion
  • 8 noiembrie: eclipsă de lună în Taur

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Anul acesta, Berbecii se vor ridica și vor reveni din nou în ringul vieții. Dacă anul care tocmai a trecut te-a făcut să te simți nefericit, anul acesta îți va aduce liniștea  de care ai nevoie. Folosește-te de 2022 pentru a renunța la vechiile principii și credințe pentru a vedea în sfârșit lumea ca pe o pânză goală. Dedică-te proiectelor importante pentru tine și oamenilor care îți aprind sufletul. 

S-ar putea să începi să descoperi că este mai ușor să-ți petreci timpul singur decât înconjurat de o companie greșită în acest an. Acest lucru te va face să realizezi cât de speciali sunt oamenii cu care te înconjori. Nu te mai lua atât în serios și lasă de la tine în unele situații. Ești pe calea cea bună, iar recunoștința te va aduce mai aproape de îndeplinirea obiectivelor tale. 

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Anul 2022 este cu siguranță un an transformator pentru Tauri, asta din cauza eclipselor care ocupă preponderent acet semn zodiacal. Dacă până acum ai stat în fundalul propriei tale vieți, anul acesta poziția ta se va schimba și vei începe în sfârșit să vezi că personajul principal ai fost întotdeauna tu. Pe plan amoros, lucruri se pot schimba, fie este vorba despre o dragoste nouă sau o încheiere a relației existente deja. 

Pentru Taurii singuri, aceștia vor fi surprinși de opțiunile pe care le vor avea în anul următor. Nu există nimic care să vă stea în cale, în afară de voi înșivă, așa că scăpați de îndoială și credeți cu adevărat în puterea pe care o dețineți. Atunci, și numai atunci, vă veți vedea viața transformându-se.

Citește și: Anul Nou Chinezesc 2022. Când începe Anul Tigrului de Apă și când se termină

Gemeni (21 mai–21 iunie)

Anul acesta le cere Gemenilor să creeze un nou nivel de stabilitate și echilibru în viața lor. Odată cu deplasarea axei nodale de la Gemeni la Taur, aceștia vor încerca să găsească confortul și liniștea. Gemenii pot amâna anul acesta  călătoriile, responsabilitățile, relațiile obligatorii și haosul pentru un stil de viață mult mai simplu. 

Când vine vorba de dragoste, asigurați-vă că investiți în oamenii potriviți. Nu țineți pe cineva în preajmă doar pentru a umple un gol. În schimb, simțiți-vă confortabil cu propria persoană, indiferent dacă sunteți sau nu într-o relație. Un partener sănătos vă va admira dedicarea față de voi înșivă, așa că faceți din aceasta o prioritate de top în 2022. 

Rac (22 iunie-22 iulie)

Pentru Raci, anul acesta va fi plin de evenimente sociale și oportunități pentru a se conecta profund cu ceilalți.  Asigurați-vă că aveți grijă de sănătatea voastră mintală și emoțională pe parcurs și că vă dați permisiunea de a vă împleti odihna în activitatea zilnică, în loc să așteptați până când veți fi epuizat. 

Pentru Racii care sunt singuri, anul acesta le va lumina clar calea pentru a se conecta cu sufletul pereche. Este important să știți de la început dacă anul acesta căutați distracție fără angajamente sau dăruire și logevitate. Indiferent de alegerea făcută, aceasta va funcționa foarte bine pentru tine. Nu există un răspuns corect sau greșit, pur și simplu este vorba despre o alegere autentică. Odată ce vă eliberați de procesul de gândire dogmatică de a trăi viața „corect” sau „greșit”, veți descoperi că a existat întotdeauna doar „autentic” și „neautentic”. Eliberează-te de rigiditatea mentală în 2022.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii vor avea cu siguranță un an plin de bucurie și sărbătoare, mai ales că aceștia vor fi gata să se bucure de plăcerile vieții. Cu toate acestea, întrebarea din acest an este: puteți înfrunta problemele cu aceeași voință? Cu siguranță veți fi înconjurați de dragoste, succes și noroc anul acesta, dar sarcina voastră va fi să găsiți spațiul neutru, echilibru între momentele dificile și cele liniștite. Lecția este să găsiți pacea în mijlocul haosului.

Viața amoroasă a Leilor va prospera dacă aceștia aleg să se dedice în întregime partenerului. Dacă sunt singuri, aceștia pot găsi cu ușurință o persoană care să le fie alături. Dacă sunteți deja cuplați, așteptați-vă la câteva surprize în povestea voastră de dragoste. Renunțați la planurile pe care vi le-ați impus și începeți să vedeți frumusețea în desfășurarea incontrolabilă a vieții. 

Citește și: Cele mai compatibile zodii. Nativii care au șanse să formeze un cuplu perfect

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Anul 2022 va fi un an de schimbări profunde pentru Fecioare. Gata cu îndoiala! Asteptați-vă ca limitările voastre să fie ridicate pe măsură ce evoluați și vă extindeți mai mult ca niciodată. Indiferent dacă ați stagnat în dragoste, în viața profesională, în finanțe, acasă sau în cercul de prieteni, nemulțumirea va fi de domeniul trecutului. 

Sunteți pe cale să fiți binecuvântați cu expansiune și ascensiune și veți păși în lumina reflectoarelor în cariera voastră. Va exista o deschidere pentru a vă aduce la viață proiectele pe care le aveți în plan și nimeni nu vă va putea impiedica succesul iminent. Începeți să vă simțiți confortabil cu dorințele și nevoile voastre stabilind limite puternice în ceea ce privește timpul, iar în cele din urmă, începeți să considerați bunăstarea energetică ca pe o prioritate de vârf. Relațiile vor fi mai puternice ca oricând. Deci, indiferent dacă sunteți singur sau în prezent cuplat, așteptați-vă pentru o evoluție în viața voastră amoroasă. 

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Balanțele se vor simți anul acesta eliberate de vinovăție și rușine. Vă aflați în sfârșit într-un loc în care puteți vedea că mintea voastră este singurul obstacol și veți renunța la comportamentele negative din trecut. Anul 2022 va fi o oportunitate pentru a vă cunoaște la un nivel mult mai profund și mai intim. Începeți să vă simțiți confortabil cu exercițiile de cunoaștere și vă veți iubi așa cum nu ați mai făcut-o până acum. 

Hobby-urile creative reprezintă o parte esențială a anului 2022 pentru Balanțe. Nu există limite în viața voastră, odată ce vă permiteți să vă bucurați de propria existență. 

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor porni anul acesta într-o călătorie care va șterge toată durerea și necazurile cu care s-au confruntat în trecut. Foștii parteneri sau vechii prieteni nu vă vor mai consuma din energie și nu le veți mai permite tuturor să aibă acces la timpul, banii și atenția voastră. Chiar dacă sunteți epuizați și frustrați, nu vă puteți aștepta ca oamenii să vă trateze diferit de felul în care le permiteți. 

De asemenea, anul acesta vine și cu o schimbare pentru Scorpioni în carieră. Nu vă veți mulțumi cu mai puțin decât meritați și veți intra într-un parteneriat cu cineva care vă va ajuta să construiți afacerea și încrederea. Acesta este tot ceea ce aveți nevoie în perioada următoare. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii își vor revizui visele și dorințele copilăriei în 2022. Acesta va fi anul în care veți ieși din rutina zilnică și veți găsi noi modalități de a vă bucura de viața pe care o aveți. Chiar dacă uneori viața poate să fie dură, aceasta nu trebuie să fie strălucitoare pentru a fi distractivă. Trebuie să vă relaxați și să vă bucurați de timpul liber așa cum vreți. 

Pe plan sentimental stați foarte bine. Veți putea găsi mai ușor un echilibru între viața personală și cea profesională, iar relații voastre cu cei din jur vor începe să prospere. Rămâneți prezent în viața celor pe care îi iubiți și petreceți mai mult timp cu ei. Veți avea mai multă energie pentru a munci la proiectele pe care le aveți în plan și munca voastră va da roade. 

Citește și: Cele mai geloase zodii: Scorpionul, cel mai posesiv și gelos semn din zodiac

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Anul 2022 va declanșa pentru Capricorni un moment de eliberare. Chiar dacă ați fost prins în sentimente de ranchiună, durere sau vină în trecut, acum este timpul să renunțați la ele și să vă bucurați de viață. Veți câștiga o nouă perspectivă asupra vieții voastre și veți analiza modul în care vă comportați cu cei din jur. 

Capricornii vor fi dispuși să părăsească zona de confort anul acesta și pentru unii dintre nativi viața va fi plină de noi oportunități. Odată ce începeți să acceptați ajutorul din partea celorlalți, veți ajunge să faceți multe lucruri. Relații cu partenerul de viață sau cu ce apropiați vor crește semnificativ anul acesta. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii vor avea un an plin de oportunități și vor schimba ideea multor oameni despre sensul vieții. Este posibil să transmiteți o parte din povestea vieții voastre mai departe și să îi inspire și pe alții. De asemenea, aveți puterea să vă impărtășiți experiențele și să transformați câteva lucruri în bine. 

În anul 2022 vă aflați într-un spațiu grozav pentru a vă forma o comunitate puternică și creativă. Veți permite multor oameni cu inima curată să intre în inima voastră. Există conexiuni sufletești pe care trebuie să le luați cu voi în această călătorie și să progresați pe plan personal. 

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt pe cale să pornească într-o călătorie de auto descoperire în anul 2022. Trebuie să vă dați voie să profitați mai mult de bucuriile vieții, iar în acest moment aveți parte de toate uneltele pentru a vă face viața plină de fericire. Pe plan financiar totul decurge așa cum vă doriți și urmează o perioadă de prosperitate și de planuri multe. Veți reuși să duceți la îndeplinire proiectele pe care le aveți în plan.

Dacă sunteți deja într-o relație atunci știți deja că lucrurile decurg foarte bine. Anul acesta veți simți cu adevărat ce este iubirea adevărată, iar clipele cu partenerul de viață vor fi mai mult decât vă puteți imagina. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri