machiaj trucuri
Frumusete

Aceste trucuri te vor ajuta sa economisesti timp, bani si sa profiti la maxim de produsele in care ai investit

8 trucuri de frumusete care te vor ajuta sa economisesti bani si timp

Fie ca vorbim despre o ocazie speciala, o intalnire importanta sau doar de o zi obisnuita, sa ne pregatim rapid si cu cat mai putine produse poate fi o adevarata provocare. Aceste trucuri te vor ajuta sa economisesti timp, bani si sa profiti la maxim de produsele in care ai investit:

  • Curatarea petelor de fond de ten

De cate ori nu ti-ai murdarit rochia in timp ce iti aplicai fondul de ten? Potrivit publicatiei The Times of India, pentru a indeparta rapid pata, utilizeaza o crema pentru ras pe zona cu probleme.

  • Cum refaci agrafele care cad

Agrafele tale aluneca usor? Pentru a impiedica acest lucru, pulverizeaza fixativ sau sampon uscat pe ele inainte de a le folosi. Acest lucru te va ajuta sa iti pastrezi coafura intacta.

  • Cum aduci la viata un rimel uscat
Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Mascara se poate usca rapid, insa exista solutii de remediere. Poti reinvia formula prin adaugarea a cateva picaturi de solutie de lentile de contact, dupa care trebuie sa agiti bine.

  • Foloseste ruj in locul corectorului

Daca nu ai un concelear bun, utilizeaza in schimb un ruj rosu. Culoarea te va ajuta sa ascunzi cearcanele intunecate de sub ochi.

  • Refacerea machiajului in cateva secunde

Daca nu ai timp sa iti refaci machiajul, poti folosi un spray revigorant care iti va face makeup-ul sa para din nou proaspat.

  • Ulei pe cocos pentru demachiere

Daca nu ai un demachiant la indemana, iti poti sterge machiajul ochilor cu ajutorul uleiului de cocos. Toarna cateva picaturi pe o discheta si cu miscari usoare elimina fardul de care vrei sa scapi.

  • Aranjarea parului

Daca nu detii o crema speciala pentru firele de par naravase, poti folosi in locul ei o crema pentru maini. Ai grija la cantitatea pe care o folosesti insa.

  • Dublu volum pentru par

Pentru a dubla volumul parului, aplica sampon uscat cu o seara inainte sa il speli.

Etichete: machiaj , par , ten , piele , trucuri

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri