beneficii unghii naturale
Frumusete

Beneficii pe care le vei obtine daca nu iti mai faci manichiura

Stiai? Daca nu iti vei mai face manichiura, vei observa anumite imbunatatiri la unghiile tale. Iata care sunt acestea:

  • Unghiile vor deveni mai tari

Oja este aproape inofensiva pentru unghiile tale. Nu putem spune acelasi lucru si despre acetona, care contine solbanti puternici si usuca foarte tare. Cum indicat este sa iti faci saptamanal manichiura, nu poti evita sa folosesti des acetona. Asta inseamna ca iti supui unghiile unui chin: se usuca, exfoliaza, iar mai apoi se rup. De asemenea, asta se intampla si daca esti fana manichiurii cu gel sau celei semipermanente.

  • Vei scapa de nuanta galbena a unghiilor tale

Toate stim: lacul iti ingalbeneste unghia. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca aplici oja direct pe unghie, ea se pigmenteaza, iar intr-un final capata o nuanta galbena. O pauza este indicata pentru a iti lasa unghiile sa isi revina si sa aiba un aspect mai sanatos.

Unghii care sunt pilite la salon

  • Te feresti de riscuri

De fiecare data cand mergi sa-ti faci manichiura te expui unor riscuri. Daca frecventezi saloanele, iar ustensilele folosite nu sunt curatate, poti contacta o ciuperca sau o infectie.

  • Vei economisi bani si timp

Sigur, aspectul financiar nu poate fi ignorat, mai ales daca manichiura cu gel sau cea semipermanenta sunt preferatele tale. De asemenea, vei putea folosi timpul pe care il petreceai facandu-ti manichiura bucurandu-te de lucrurile care iti plac.

Etichete: manichiura , unghii , ingrijire

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri