Roundabout Theatre Company's 2023 Gala, Arrivals, New York, USA - 06 Mar 2023
Frumusete

Vanessa Williams. Roundabout Theatre Company's 2023 Gala. Profimedia

Ce spune prima femeie afro-americană care a devenit Miss America despre operațiile estetice. Vanessa Williams are 60 de ani 

Vanessa Williams, care a fost prima femeie de culoare aleasă Miss America, a vorbit deschis despre operațiile estetice. Actrița și cântăreața, care a împlinit 60 de ani în luna martie a acestui an, a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Page Six că nu se gândește să se opereze prea curând. 

Vedeta a susținut că procedurile cosmetice invazive ar fi „ultimul lucru” pe care l-ar face pentru a-și schimba aspectul. 

„Nu, nu, nu, încă nu. Nu vreau să o fac”, a spus Vanessa atunci când a fost întrebată dacă ar apela la medicii esteticieni. „Este singurul lucru pe care îl amân”.

Citește și: Vanessa Williams, la 60 de ani. Povestea primei femei afro-americane care a devenit Miss America. De ce a pierdut apoi titlul

Williams a declarat că nu e străină de intervențiile estetice, însă aceasta a apelat în trecut doar la injecții cu Botox pentru a-și netezi ridurile. Ea a declarat pentru New York Post în luna decembrie a anului trecut că acestea „o ajută să-și mențină aspectul tânăr, adăugând că „nu vrea să arate ca altcineva”.

„Tehnologia de acum pentru eliminarea ridurilor este incredibilă. Dacă există o mașinărie pentru orice, de ce să apelez la operații.”, a spus Vanessa. 

Actrița și cântăreața americană a declarat că cea mai recentă zi de naștere a sa a fost un bust de motivație pentru sănătatea ei și pentru aspectul său fizic. 

„Am împlinit 60 de ani în martie și mi-am spus: „La naiba!”. Trebuie să fiu în formă. Am de gând să mănânc sănătos și să-mi cresc fundul”, a spus Williams. „Fac sport o dată la două zile, ridic greutăți și pe lângă asta, îmi iubesc viața”. 

Vanessa Williams a fost forţată să renunțe la titlu din cauza unor fotografii nud

Citește și: Cele mai cunoscute vedete din lume, fără machiaj în timpul pandemiei. Cum s-au fotografiat în propriile locuințe

A început să participe la concursuri de frumuseţe în 1984, câştigând Miss New York şi devenind apoi prima Miss America afro-americană. Titlul de Miss America 1984 l-a pierdut în urma scandalului provocat de cumpărarea şi publicarea unor fotografii nud ale sale de către revista pentru adulţi "Penthouse". Deşi pozele au fost făcute înainte de câştigarea concursului de frumuseţe, Vanessa a fost forţată să renunţe la titlul de Miss America.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri