greseli de infrumusetare
Frumusete

Cele mai frecvente greseli de infrumusetare. Si tu le faci fara sa-ti dai seama

Cheltui o multime de bani si timp pe produse si procedee care, in loc sa te ajute, iti fac mai mult rau. Iata greselile pe care le faci fara sa realizezi:

  • Eviti fondul de ten

Fondul de ten si pudra potrivite protejeaza pielea de poluare, praf si vant. De asemenea, daca alegi un fond de ten de calitate, ingredientele lui vor preveni imbatranirea fiindca au in componenta antioxidanti, vitamina C, E si uleiuri nutritive. Sigur, fondul de ten nu trebuie folosit in exces, trebuie sa lasi pielea sa respire din cand in cand.

  • Nu folosesti crema de noapte

Dupa ce te demachiezi, indicat este sa aplici o crema de noapte. Aceasta iti va hrani pielea in profunzime si o va lasa sa respire. Alege un produs destinat tipului tau de ten.

  • Iti faci des manichiura

Oja nu trebuie aplicata direct pe unghii, altfel acestea nu vor putea respira. Aplica o baza care contine vitamine si lasa-ti unghiile cateva zile sa se "odihneasca" intre manichiuri.

  • Folosesti seruri pentru micsorarea porilor

Folosirea acestor produse are rezultate doar pe termen scurt, cand porii, acoperiti cu keratina, transpiratie si bacterii devin mai putin vizibili. Daca vrei sa ai un efect de durata, aplica un primer dupa care un fond de ten de calitate.

  • Utilizezi aceleasi cosmetice pe o perioada lunga de timp

Organismul se obisnuieste cu produsele pe care i le "livrezi", iar acestea isi pierd din eficienta. In plus, starea pielii, parului si a unghiilor tale depind de mai multi factori. Incearca noi cosmetice care corespund nevoilor tale din acel moment.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri