2019 amfAR Gala Los Angeles - Arrivals
Frumusete

Photo by Gregg DeGuire/Getty Images

Christina Aguilera a dezvăluit secretul frumuseții sale. Artista arată ca o puștoaică la 42 de ani: „Îmi dă un plus de încredere”

Christina Aguilera continuă să arate uimitor la vârsta de 42 de ani. Artista este deseori confundată cu o puștoaică, datorită fizicului ei tânăr și efervescent, iar recent, aceasta a dezvăluit care este secretul frumuseții sale și cum reușește să rămână încrezătoare în timp ce înaintează în vârstă. 

Artista internațională susține că pe măsură ce îmbătrânește, își dorește să se simtă mult mai încrezătoare, astfel că, aceasta a apelat la câteva trucuri de înfrumusețare. Mai exact, Christina a recunoscut că și-a injectat substanțe antirid încercând să-și încetinească procesul de îmbătrânire. 

Cântăreața a declarat că este foarte impresionată de procedură, aceasta ajutând-o să scape de ridurile vizibile atunci se încrunta. Aguilera a vrut să-și păstreze cât mai mult imaginea de puștoaică blondă care a urcat pe scena muzicală cu un aspect de invidiat. 

Citește și: Christina Aguilera, irezistibil de senzuală la 39 de ani. Cântăreața și-a surprins total fanii: ”Ești frumoasă!”

„Îmi place să mă simt mai sigură pe măsură ce îmbătrânesc. Îmi place să am riduri de expresie, mai ales în domeniul meu de muncă. Nu vreau să am o față înghețată. Fie că sunt în fața camerei sau cânt pe scenă, trebuie să rămân autentică față de emoțiile pe care le transmit. Acest tratament e foarte natural și îmi dă un plus de încredere”, a declarat Christina Aguilera pentru People

Artista a mai declarat că spera că toate femeile să se simtă mult mai încrezătoare pe măsură de înaintează în vârstă. „Vizualizarea îmbătrânirii ca pe un lucru negativ este o abordare veche”, a spus cântăreața. „M-am văzut trecând prin diferite etape ale vieții și plângându-mă de anumite aspecte. Pe măsură ce am îmbătrânit, m-am uitat în urmă și mi-am spus: „Doamne, fiecare etapă este o nouă eră”. 

Citește și: Christina Aguilera a electrizat publicul din Chile cu vocea ei și a făcut furori într-o salopetă mulată

Vedeta pop a început să cânte de la vârsta de șase ani, devenind una dintre cele mai cunoscute cântărețe internaționale. Ea a precizat că fiind de atât de mult timp în fața publicului, poate complica felul în care se vede pe ea. Ea susține că e greu să ai încredere când oamenii comentează și au o părere despre orice faci sau orice porți. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri